user_mobilelogo
Neves kutatók álltak ki az oltási kényszer ellen (2020. 04. 24.) a Nebáncsvirág Egyesület honlapjáról 2018. 02. 09-i írás

https://nebancs.hu/34-hirek/275-franciaorszag-neves-kutatok-alltak-ki-az-oltasi-kenyszer-ellen.html

 Az elmúlt évben eddig példátlan kötelezési hullám söpört végig a világban a gyermekkori oltások terén. Németország, Svédország és Nagy-Britannia egyszerűen elutasította a szigorítási törekvéseket. Romániában, ahol közben egy valódi járvány is borzolta a kedélyeket, szintén nem sikerült elérni, hogy az állam a törvény teljes szigorával kényszerítse ki az oltásokat. Ez utóbbi esetben, a romániai ortodox egyház oldaláról is komoly ellenálás mutatkozott.

 Olaszországban sokkolta a közvéleményt az új törvény, amely súlyos büntetések kilátásba helyezésével kényszerítené a szülőket az újonnan bevezetett kötelező oltások beadatására.
A civilek tömegtüntetéseken való bátor kiállása miatt a kormány később engedményekre kényszerült az eredeti elképzeléséhez képest. Mind a kötelezni tervezett oltások számát, mind az azok elmaradását szankcionáló intézkedések súlyát mérsékelni kényszerültek.
Franciaországban annak ellenére született jelentős szigorításokat elrendelő törvény, hogy a lakosság jogos aggodalmait neves orvosok szakmailag alátámasztották. Ausztrália biztosra ment. Egyszerűen megtiltotta az egészségügyben dolgozó szakembereknek, hogy bármely – vakcinákkal kapcsolatos – aggályuknak hangot adjanak. Az intézkedés nyomatékosítására a kormány állásvesztést és börtönbüntetést is kilátásba helyezett.

Franciaországban valami gyönyörű csoda történik!

 Franciaország 2018. január elsejétől összesen 11-féle fertőző betegség elleni oltást tett kötelezővé, melyek beadatását két éves korig megköveteli. Idén júniustól az oltatlan gyermekeket kizárja a közösségekből, szüleiket pedig súlyos pénzbírsággal és akár börtönnel fenyegetik.
 Két neves professzor, Luc Montagnier, aki a HIV vírus felfedezéséért Nobel-díjat kapott, és Henri Joyeux, aki szintén nemzetközi díjjal elismert rákkutató, szakmai alapú kifogást emelt a kötelezés ellen. Állásfoglalásuk franciául itt olvasható. – Magyarra fordítva.

részlet ebből:

Íme, mitől lehet tartani:

Hirtelen csecsemőhalál, még ha ez ritka is (Bölcsőhalál)Az elkövetkező években súlyos és fogyatékossággal járó krónikus autoimmun betegségek, különösképp a legtöbb vakcinában jelen levő nagy mennyiségű alumínium adjuváns miattBizonyos fajta rákok kockázata a csontokat, izmokat, porcokat érintően... szarkómák, melyek végelenül súlyosak a kamaszokra és fiatal felnőttekre nézve, az alumínium adjuvánsos vakcinákat kapott állatoknál már bizonyítottan.

A gyermekek immunstátuszát illetően semmiféle észrevétel nincs megfogalmazva. Semmi nem hangzik el a szoptatás ösztönzésére –tiszteletben tartva az anya választási jogát –, holott ez a WHO ajánlása és ez biztosítja a legjobb természetes védelmet.[1] A szoptatás lehetővé teszi a vakcinálást 2 éves koron túlra, amennyiben a szülők egészségesek.A brutális növelést a kötelező oltások számában és a szankciókban a Szolidaritási és Egészségügyi Miniszter, Agnès Buzyn szorgalmazta „a franciák védőoltások irántibizalmának helyrehozatala” egyik eszközeként.Ez félreértelmezése a Közegészségügynek, melynek minisztere –a vakcinagyártók támogatását élvezve –a családokra kívánja hárítani a felelősséget.

A 11 vakcina 6.hetes és a 2 éves kor alatti gyerekek immunrendszerére gyakorolt hatása önmagában is sok kérdést vet fel, melyeket a Tudomány mindeddig nem válaszolt meg, különösképp a krónikus gyulladásos vagy autoimmun betegségek előfordulására vonatkozóan.

Röviden, a 11 vakcina kötelezővé tétele lehetővé teszi, hogy a vakcinákra vonatkozó törvénykezés összhangban legyen a gyártók által előírt állapottal, miután a gyógyszertárakban elérhetetlennétettékaz egyszerű DTP-t, anélkül, hogy a családok igényeit figyelembe vették volna.

Végül, azt állítják, hogy a hepatitisz B vakcina két éven belül nem okoz neurológiai károsodást, későbbi károsodás sem jósolható, miközben tudjuk, hogyévente 25-tel nő a szklerózis multiplex (SEP) esetek száma (összesen 700 ilyen gyermek van Franciaországban), kezdve a 6 év körüliektől és az átlagosan 11-12 év körüliekig.

2005-ben az Unesco 193 ország, köztük Franciaországegyetértésével, elfogadta a Bioetika és az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát. Ez kimondja, hogy bármely orvosi beavatkozás csakis az érintett személy előzetes, szabad és elégséges tájékoztatáson alapuló beleegyezésével történhet meg.

Az oltásról való döntésnek az egyes orvosok és a családok felelősségi körében kellene maradnia, elkerülve azt a jelenséget, hogy figyelmen kívül hagyják az újszülött öröklött sajátságait, hajlamait, életkörülményeit és az egyes betegségektől való megfertőződés valódi kockázatát.Ezek azok az információk, melyeket az orvosnak kell beszereznie, és elképzelhetetlen, hogy ez ne történjék meg: nem lehet vakon/ vaktában oltani. Ez a norma a legtöbb európai országban,ahol nem fertőzöttebbek a gyermekek, mint Franciaországban, holott nem kötelező az oltás.

Tartottak (állam)pogári egyeztetést, de ellentétben azzal, amit ma a legtöbb média és a hatóságok állítanak, ez az egyeztetés nem az oltáskötelezés javára hangzott el.A Le Monde Diplomatique2018. januári száma felidézi, hogy a vakcinákról szóló polgári egyeztetés elnöke, Alain Fischer kollégánk „nem említette meg közérdekű nyilatkozatában, hogy 2013-ban kapott egy 100.000 eurós Sanofi-Pasteur Intézet díjat. Továbbá, a nyilvánosságra hozott következtetések nem az egyeztetés legfontosabb pontjait tükrözték.”

Amikor Agnès Buzyn, a miniszterasszony megnyugtatja a családokat, azt állítva, hogy ezt az adjuvánstmár 90 éve megelégedéssel használják, nem veszi számításba sem az injektált mennyiséget, sem a mellékhatásokat, melyek az allergiás reakciók erősödésében mutatkoznak meg. Ezek a mellékhatások korábban kevésbé voltak jegyezveés mérgező hatásuk csekélyebbvolt, mivel kevesebb alumíniumról volt szó. Nem beszélve a mostanában használt még ártalmasabb gyakorlatról, melynek során intramuszkulárisan injektálják az oltóanyagot.Ráadásul a környezetünkben bekövetkező jelentős változások is ( élelmiszereink vegyiszennyeződése a gyomirtószerek révén, az endocrin zavarok, és talán az elektromágneses szennyeződés is) meggyengíthetik a vakcinák által kiváltott immunreakciókat, miközben az alumínium behatolását támogatják csecsemők agyába.

-Az alumíniumot kivonták a kozmetikai termékekbőlbőrön át felszívódó természete miatt, mely növeli a mellrák kockázatát.Az állatokat, a szépészeti cikkeket szentesítették, de a gyermekek számára szóló vakcinákat nem, vagyis az alumíniumot közvetlenül izomba oltják , megkerülve a védelmüket (bélgát, bőr).

A csecsemők számára kötelezővé tett, izomba oltott 11 vakcina 3,8 mg alumíniumot tartalmaz, ami messze meghaladja a felnőttek számára engedélyezett normát.

Japánban, 1975-ben, 37 hirtelen halálesetet jegyeztek fel és hoztak kapcsolatba a vakcinákkal. 1975 és 1988 között a japán kormány beszüntette a két éves kor előtti védőoltásokat. A hirtelen csecsemőhalálról tett bejelentések eltüntek egészen addig, míg vissza nem tértek a 3 hónapostól 48 hónaposkorúak szabad vakcinálásához, és a hirtelen halálesetek száma ismét emelkedésnek indult.

A családok nagyfokú vonakodása a 11 kötelezővé tett oltás ellen azzal is magyarázható, hogy az Engedélyeztetéshez -a gyógyszerekhez hasonlóan -, a vakcinák is legyenek alávetve szigorú tesztelésnek.

Az egészségügyi hatóságok nem veszik figyelembe a vakcinákban rejlő –az általukelismertnél több és súlyosabb lehetséges komplikációt. Az autizmus, [14] a fibromyalgia, a krónikus fáradtság, a narcolepsia és más autoimmun betegségek eseteit tulajdonítják a betegek az oltással kapcsolatosnak, s számuk túl sok ahhoz [15], hogy határozottan kizárhatnánkőket.

 A velük elsőként egyetértő 120 francia orvos aláírásával megtámogatva felhívást intéztek az egészségügyben dolgozó szakemberek felé, hogy közös erővel térítsék az Egészségügyi miniszter asszonyt jobb belátásra. Kezdeményezésüknek mostanra közel 8 ezer szakmai támogatója van. https://www.11vaccinsobligatoires.com/appel-montagnier-joyeux/

 

Követeléseik a következők:

  • Ne legyen kötelező az oltás a gyermek két éves kora előtt, kivéve, ha egy felelős orvos szükségesnek ítéli és előírja.
  • Az oltás időpontjának kitolása érdekében legyen figyelembe véve az anyatejben lévő antitestek általi védelem, hogy az minél több gyermek hasznára lehessen (az anya szabad választása szerint), mint ahogy ez a WHO ajánlása is.
  • Engedélyeztetéshez – a gyógyszerekhez hasonlóan - a vakcinák is legyenek alávetve szigorú tesztelésnek.
  • A csecsemők hathetes korában felesleges hepatitisz B elleni oltási kötelezettség legyen eltörölve.
  • Fejlesszenek ki nem-toxikus adjuvánst a vakcinákban, mint amilyen az ártalmatlan kalcium-foszfát, hiszen határozott tudományos bizonyíték áll rendelkezésre az alumínium toxicitására vonatkozóan.

 Gondoljunk tisztelettel ezekre a bátor szakemberekre, akik sem megtéveszteni, sem megfélemlíteni nem hagyták magukat, és ragaszkodnak a gyógyításra tett esküjükhöz! Őszinte kiállásuk segíthet visszaállítani az orvosokba vetett közbizalmat, és elérni, hogy a tudomány fejlődése valóban a jövendő generációk érdekeit szolgálja.

 

A Nebáncs honlap keretes írása:

 Hogyan lehetséges, hogy a közegészségügyi törekvések ellentmondásba keverednek a tudomány eredményeivel? Úgy, hogy a magánvagyon megtalálja a módját, hogy saját üzleti érdekeinek érvényt szerezzen a politikai döntésekben. Jótékony milliárdosok hatalmas összegeket adományoznak egészségügyi, oktatási vagy politikai célokra. De mi a különbség jótékonyság és befektetés, illetve adomány és vesztegetés között? Ezek az emberek a vagyonuk segítségével befolyást szereznek, ráadásul olyan területeken, ahol közpénzek elosztása is történik. Így biztosak lehetünk benne, hogy befektetésük busásan megtérül. Gyakorlatilag döntéshozókká válnak úgy, hogy senki nem választotta meg őket. Érthetetlen, hogy míg Soros György esetében ezt a kormányok felismerik és sérelmezik, Bill Gates hasonló ügyeskedése kevésbé zavarja őket. Pedig utóbbi GAVI néven közös vállalatot alapított a WHO-val, a vakcina gyártókkal, a szintén gyanús Világbankkal és kormányokkal, ahol együtt határozzák meg a globális egészségpolitika irányát.

Ha valaki nem gyógyszertárakat és orvosokat veszteget meg kisstílű módon, hanem magát a WHO-t, a bukás esélye minimális.