user_mobilelogo
Elsők vagyunk (2021. 04. 24.)

Bátor igazmondók:

orvosokatisztánlátásért: Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke a pandémiáról, oltásokról

2021-04-23

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi kutatási igazgatója tapasztalt immunológusként leleplezi a mostani vírussal és a kormányok által kikényszerített szükségtelen zárási intézkedésekkel kapcsolatos hazugságokat. Ezzel a világméretű csalással akarnak nyomást gyakorolni az oltási útlevelek totális ellenőrzési rendszerként történő bevezetésére, ami a demokrácia jelenlegi formájának végét jelenti majd.

A szakember elemzi a tünetmentes személyekkel mint vírusterjesztőkkel kapcsolatos hamis állítást, a hírvivő RNS-t tartalmazó genetikai oltóanyagokat és hatásaikat, a várandós nők beoltásának etikátlan gyakorlatát, a gyerekekét, akiknek a beoltása teljesen felesleges.

Egy covid-osztály főorvosa szerint a harmadik hullámot maguk az oltások okozták

2021-04-23

Dr. Oana Mihaela Secară szerint az oltás a vírus terjedéséhez vezet. A természetes immunitás jobban megvédi az embereket – számolt be a romániai Informatia Libera (MédiaForrás)

Nyilvánosság elé lépett a covid terjedésével és az oltásokról alkotott szakmai véleményével és megfigyeléseivel Dr. Oana Mihaela Secară főorvos, aki a covid osztályon hónapok óta kezeli a bekerült betegeket, tanulmányozta a betegség lefolyását és elege van az orvostudományt lenullázó propagandisztikus hazugságokból.“Az oltás után csaknem 20 napig az emberek könnyebben elkapják a covidot  az immunrendszer legyengítése miatt, amit a vakcina vált ki” – nyilatkozta Oana Mihaela Secară.

„A szervezet az oltást követően antitestek termelésére kényszerül, így a védőoltás pillanatától kezdve a szervezet egy ideig nagyon kiszolgáltatottá válik a vírussal szemben, fogékonnyá válik a fertőzésre, így az oltottak gyorsabban megfertőződnek és továbbterjesztik a Covidot” – nyilatkozta Dr. Oana Mihaela Secară orvos, az Onești Kórház ATI intenzív terápiás részlegének főorvosa.

”Gyanúsnak tűnt számomra, hogy minden olyan országban, amely masszívan, azaz hirtelen tömegesen alkalmazta a Covid vakcinát, az esetek száma hirtelen és igen gyorsan növekedni kezdett. A jelenség tudományos magyarázata viszonylag egyszerű. Bármely immunológiai stressz egy szervezetre az immunitás egészének jelentős csökkenését idézi elő. Például a kanyaró esetében a betegség lezajlása és a beteg gyerek felépülése után a szülőknek azt javasolják, hogy 14-20 napig ne vigyék még gyermeküket közösségbe, mert ebben az időszakban a test kissé legyengült, és érintkezésbe kerülhet egy másik vírussal vagy más típusú fertőzéssel. Tehát a kanyarón átesett gyerek könnyebben kaphat el más betegséget, mert a szervezetét legyengítette, hogy megharcolt a kanyaró-vírussal. Az oltás után is  ez történik,  az immunrendszer sebezhetővé válik, mert szembe kell néznie a kihívással, amit maga az oltás vált ki belőle, amely az antitestek termelésére ösztönzi az immunrendszert. Ha ebben az időszakban találkozik a szervezet a Covid vírussal, az oltott személy sokkal nagyobb valószínűséggel megfertőződik, mint az oltás előtt. Általában ezért sem szabad egy  éppen zajló járvány alatt oltani a lakosságot, ezért sem oltunk influenza ellen sem, csak a várható influenza szezon előtt

 

Járvány: arányaiban nálunk halt meg a legtöbb ember a világon

Lukács Csaba | 2021. április 22.

A worldometer statisztikai oldal adatai szerint csütörtök reggel történt a helycsere az addig vezető Csehországgal.

még egy érdekes mondat a cikkből:

Lemondott a külügyminiszter – Szlovákia korábbi washingtoni nagykövete – is, szerinte a Szputnyik V egyenesen az oroszok hibrid háborújának eszköze a Nyugat ellen.

Válasz online: Nem a módszertan az oka: nálunk a legmagasabb a halálozás a járvány egészét nézve
Élő Anita·2021.04.20

2021. első 11 heténél két rosszabb is volt ugyanis az elmúlt hét évben: a 2015-ös és a 2017-es év hasonló időszaka. Ez a két esztendő az, amelyek miatt Magyarország az összhalálozáshoz viszonyított koronahalálnál (vagyis az előző évek átlagához képesti adatokban) látszólag nem teljesít rosszul. Azért nem tehát, mert már a korábbi években is tragikusak voltak a számaink.

2015-ben és 2017-ben nem volt pedig világjárvány, ahogy rendkívüli tájékoztatókat tartó operatív törzs sem. 2015-ben mégis 6470, 2017-ben pedig 5162 influenzás haláleset történt – néhány hét alatt. Így fordulhatott elő, hogy a koronavírus harmadik hulláma, amely miatt az egyik legrosszabb helyre kerültünk az egész világon a halálozás terén, kevésbé végzetes, mint a 2015 és 2017-es év tavaszának semmilyen visszhangot ki nem váltó „közönséges” influenzajárványa.

A britek esetében egyébként ez valóban jogos kritika volt, ám az eddigi világelső csehek éppen úgy számolják a covidos haláleseteket, ahogy Magyarország — az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlását követve. Minden olyan elhunytat koronavírusosként jelentenek, akinél a víruspozitivitást teszteléssel bizonyítottnak találják, függetlenül attól, hogy a halálát egy már meglévő súlyos betegség okozta-e, vagy tényleg a vírus. Fontos oka van ennek: gyakran nem egyszerű megítélni, hogy egy infarktusos haláleset mögött a szív korábbi betegsége vagy maga a kórokozó áll-e. A járvány kezdetén egyébként még valóban kevesebb ország alkalmazta a WHO számítási módját, menet közben azonban egyre többen közelítettek hozzá a franciáktól a szlovákokig. Államok sora változtatott tehát számolási módszertanán, és adott hozzá visszamenőlegesen esetenként több száz vagy több ezer halottat a korábbi adataihoz.

Halált okozó titkos adatok

Azt sajnos itthon nem tudhatjuk, mennyire járul hozzá a halálesetek számához a gyógyítás eredménytelensége. Nem ismerjük, a lélegeztetőgépen levők hány százaléka épül fel. Ez nálunk titkos adat, miközben több európai államban intézményre lebontva is megismerhető. Takács Péter, az országos kórház-főparancsnok helyettese annyit árult el, hogy lélegeztetőgépen levők több mint 80 százalékának nem tudják megmenteni az életét.

3427 új fertőzött és 207 halálos áldozat a terasznyitás előtti pillanatokban

Magyar Hang | 2021. április 23.

Elhunyt 207 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 26 208 főre emelkedett.

7 177 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 844-en vannak lélegeztetőgépen. 

 A beoltottak száma 3 508 846 fő, közülük 1 490 478 fő már a második oltását is megkapta.

 Magyar Hang: Megteltek a belvárosi teraszok a nyitás napján

Lukács Csaba | 2021. április 24.

'Felelet' Az cikkben is van egyx kép: Rendőr és katona járőrözik a Liszt Ferenc téren (Fotó: Magyar Hang/Lukács Csaba)

Ez az egyik legundorítóbb abban, amit tesznek velünk (és magulkkal is). Háborús idegen megszállás, fegyveres fenyegetés, gondoskodásnak hazudva.

Egy állami reklámszöveg: "Csak az oltással kaphatjuk vissza a megszokott életünket"

Ez is a kommunista kétértelműségű fenyegetés. Hivatalosan azt jelenti, hogy a vírus miatt nem élhetünk, de úgy kell értsük, hogy amíg az oltási

(TV reklám: felülettisztító reklám, "véd, akár egy anya". Itt tartunk. Az oltás az egyetlen remény Húsvétkor a "keresztény" kormányunk szerint, és anya helyett óvoda, bölcsőde, tisztítószer kell a "családbarány" kormány rendszerében.