user_mobilelogo
Ertsey Attila: Hova lett az emberségünk, magyarságunk, kereszténységünk? (2021. 05.03.)
 
 
 
Tégy a Covid-fasizmus ellen

Május elsején kinyitott az Állatkert, kinyitottak a strandok, az éttermek és a szállodák. De csak négymillió ember számára. Hatmillió egészséges ember ki van tiltva, ők legfeljebb a teraszon ülhetnek. Miért? Mert nincs oltási igazolvány. Csalódott és dühös emberek mentek haza, síró gyerekek, káromkodó felnőttek.

Magyarországon 2021 május elsejével megvalósult az apartheid. Míg az emberi jogokat valaha lábbal tipró dél-afrikai rezsim legalább biztosította, hogy a feketék is hozzáférhessenek mindenhez, csak elkülönítve a fehérektől, nekünk még ez se jár.

Négerek lettünk a saját hazánkban.

„Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában.”

Ez van. Ma, 2021 Magyarországán. Konkrétan.

A Himnusz sorai ismét beteljesültek. Az oltás önkéntes, ugye. Vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek. Aha.

Ti, akik megkaptátok, önként vagy félelemből, szabad akaratból vagy kényszerből, hogyan néztek testvéreitek szemébe, amikor állat módjára kitessékelik őket abból, ami az övék?

Ti, szálloda- és étteremtulajdonosok, akik azzal nyugtatjátok vendégeiteket, akik visszamondani kényszerültek foglalásukat, hogy május 24-e után majd jöhetnek, csak türelem? Szóval egy kis apartheid oké, de aztán minden rendben lesz? Ti, korrupt jogászok, jogvédők, akik megmagyarázzátok, honnantól jogos az apartheid, a szólásszabadság, mikortól kell kirúgni azt, aki másként gondolkodik?

Valóban rendben lesz minden május 24-e után? Becsapjátok magatokat egy év mézesmadzagos ígérgetés és az utána jövő botütés után is? Idomított állatokká tettek titeket? Nem látjátok, hogy a prést egyre jobban nyomják, míg mindenki „önként” be nem adja a derekát? A kés a torkunkon.

Nem az lenne az egyetlen természetes reakciónk, hogy EGYETLEN EMBER KIREKESZTÉSE SEM MEGENGEDHETŐ?

Hogyan engedhettük, hogy ilyen önző állatokká tegyenek minket, akik már fajtatársaikat is megtámadják?

Hova lett az emberségünk, magyarságunk, kereszténységünk? Ezek után be mertek menni a templomba, és szenteltvíz helyett fertőtlenítőtől várjátok a megváltást? Nem fog menni!

Jézus Krisztus odament a betegekhez, a leprásokhoz, és nem lett beteg. Nem azért, mert Isten fia volt, hanem azért, mert emberré lett, hogy példát mutasson nekünk. Világosan fogalmazott, nem?

„Hallgassatok rám mindnyájan – mondta –, és értsétek meg: Kívülről semmi sem kerülhet be az emberbe, ami beszennyezhetné. Hanem ami belőle származik, az teszi az embert tisztátalanná. Ha valakinek van füle a hallásra, hallja meg!” (Márk 7,14-23)

Ma naponta tagadjátok meg Krisztust.

A gonoszság, a kirekesztés belőlünk, belőletek ered. Nem menekülhettek. Kiszolgáltatjátok magatokat, testvéreiteket a hatalomnak, akiket foglyul ejtett néhány gazember kapzsisága, akik a világ legnagyobb üzletét kötötték meg, az élethosszig kinyújtott oltásokkal? Már tavalyig sem ér az emlékezetetek? Mit ígértek tavaly ilyenkor?

És mit is csinál a csodavakcina? Beavatkozik az immunrendszeredbe, azt stimulálja, hogy termeljen ellenanyagot, igaz? Szóval a vakcina is a te immunrendszeredtől várja, hogy meggyógyítson, igaz? Mert nem elég jó az immunrendszerünk? Akkor, amikor ti is olvashatjátok a patikák hirdetményein, a Covid-tudnivalók közt, hogy az emberek 90 %-a minden nehézség nélkül esik át a betegségen? Az immunrendszerének köszönhetően, igaz? Minden mellékhatás és szövődmény nélkül, igaz?

Akinek a saját immunrendszere győzte le a betegséget, az kisebb értékű ember lett? Muszáj beoltani, mert veszélyt jelent másokra? Miközben a Covid-osztályokon ma már több a frissen oltott, mint az oltatlanul odakerült beteg? És ezt titkolják a fegyverrel őrzött kórházak, ahol a többi osztály kong az ürességtől, gyógyítás nem folyik? Majd, ha lecseng a járvány? Majd? A kezeletlenül maradt halottaknak mikor majd? Nekik már késő.

Miért őrzik fegyveres katonák a kórházakat, rendőrök az Állatkertet? A géppisztoly véd a vírustól?

Mi készül itt?

2021 május 1-én Magyarországon létrejött egy fajgyűlölő, apartheid rendszer. Hatmillió oltatlan ember meg lett bélyegezve, és állandó revolverezés alatt áll, hogy oltassa be magát különben nem élhet, csak dolgozhat? Megengedhetjük egyetlen percig is, hogy politikusaink, rendőreink, honvédeink az Alaptörvényt és alapvető szabadságjogainkat elvegyék, átlátszó hazugságokkal bombázva minket?

Mondjuk ki végre: aki nem engedi meg, hogy éljük saját életünket, az fasiszta. FASISZTA.

Fasiszta a rendőr, fasiszta a katona, fasiszta a biztonsági őr, és fasiszta mindenki, aki embertársát kirekeszti, aki enged a hazug, áltudományos félelempropagandának, aki ha szembejön veled a járdán, inkább lemegy az úttestre, mert neki te leprás vagy.

Fasiszta az orvos, aki kollaborál, pedig tudja az igazságot, de megfenyegették, hogy elveszti állását. Fasiszta lesz mindenki, aki fél. Félelemből átáll az ellenséghez.

Hová jutottunk? Ember ember ellen, testvér testvér ellen uszul.

Elég legyen ebből!

Ne engedj a fasizmusnak! Ne várd meg, hogy egészséges emberként állatot csináljanak belőled, és végül a mobil járványkórháznak keresztelt, kettős szögesdróttal körülvett koncentrációs táborokba vigyék először a nem oltott rokonaidat, testvéreidet, barátaidat, majd téged is?

Azt hiszed, megúszod? Nem, senki nem ússza meg.

Írj alá és mozdulj. Hazádért, családodért, önmagadért, az emberiségért!

Nem késlekedhetsz! Ma még megteheted, de holnap már nem biztos.

Tégy a covid-fasizmus ellen, MA!


Ertsey Attila - Shterra Home

A fenti cikket írta: Ertsey Attila

 
Felhívás és aláírási lehetőség itt

 

Ha a “védettségi igazolvány” üzenete nem hazugság lenne, akkor sem lenne elfogadható, mint bármiféle megkülönböztetés alapja. Ráadásul teljesen légből kapott hazugságon alapuló, illegális dokumentum!

 • az oltás nem véd és nem védett az, akit beoltottak
 • A védelem nem csak a kimutatható ellenanyag szinttől függ. A négy hónap csak egy légből kapott, tetszőleges időtartam
 • nem igaz, hogy az nem betegszik meg, akit beoltanak – vagyis hiába oltják, megbetegszik
 • nem igaz, hogy az nem betegít meg senkit, akit beoltanak – vagyis hiába oltják, megbetegíti a környezetét, úgy tűnik, hogy még fertőzőbb, mint a nem oltott
 • sokan betegszenek meg és meghalnak az oltások után, úgy tűnhet jóval többen, mint a COVID járvány miatt
 • az igazolvány nem véd meg a következő hasonlóan kitalált járványtól és erőszakolt oltástól – az igazolvány nem örökre szól, ez biztos
 • a 4 millió oltottból összesen 2,7 millió ember csak egy oltást kapott, ami a propaganda szerint nem elég a védettséghez, azaz semmire sem jó – de az egyszer oltottak is kapnak igazolványt
 • a felnőtt igazolvánnyal rendelkezők diszkriminálásával, a gyerekeket is diszkriminálják – hiszen a gyerek a szülő nélkül nem mehet be a kirekesztést érvényesítő helyekre

Magyar Testvérek! Nem csak a diszkrimináció elrendelése és propagálása elfogadhatatlan, hanem az oltási igazolványok használatával járó diszkrimináció elfogadása és annak használatával járó együttműködés is teljes mértékben elfogadhatatlan! Siralmas látni, hogy hová süllyedtünk, hol van a magyarság tudatunk! Képesek vagytok beoltatni magatokat azért, hogy kapjatok egy minden létező joggal összeférhetetlen diszkriminációs igazolványt? Csak azért, hogy focimeccsre, étterembe, fürdőbe és színházba mehessetek, mint valami kiválasztott kaszt a nemzeten belül? Mert enélkül nem lehet élni? Meg sem fordul a fejetekben, hogy ez a reménytelenül birkák számára való trükk, hogy minél könnyebben és gyorsabban legyenek vezethetők a vágóhídra? Ma most csak ezt teszed meg és csak két oltást kapsz. Holnap 10 újabb kérés jön és újabb előírások, hogy vedd fel ahányszor mondják a téged és utódaidat egyre inkább megnyomorító következő injekciókat? Meg sem fordul a fejedben, hogy ha ezen a nyáron adnak is némi szabadásgjogot neked, de ősszel vissza fogják vonni, majd újra és még tovább fogják szorítani a nyakad körül a hurkot? Tényleg csak az orrotokig láttok? Még mindig nem értitek? Ez a III.Világháború! Itt most osztják a sárga csillagot! MINDENKI, AKI EBBEN RÉSZT VESZ AZ HAZAÁRULÓ!! El árulja a népét, a családját, a jövőjét, a gyerekeit. Az is, aki celebként reklámozza és beáll véleményformálónak (pl. Borbás Mária, Kemény Dénes, Nacsa Olivér, Bagdy Emőke és mások), az is, aki megzsarolja a szerencsétlen nagyit, hogy nem láthatja az unokáját, ha nem oltatja be magát, az is aki soha nem létező rémtörténetekkel példálózik, hogy rávegye ismerőseit a rizikós kezelések felvételére, az az iskolai vezető is, aki a tanárokat zsarolja állásuk elvesztésével, az az orvos is aki beadja, aki szemet huny és nem lázad fel, az is aki elfogadja a munkahelyi kényszerítést és zsarolást. A jövő most dől el! Hogy milyen lesz, rajtatok, rajtunk múlik. Most derül ki, hogy van-e még életképes része ennek a társadalomnak, vagy csak a tömeg vágóhídi menetelése dübörög.

Európa és a világ számtalan országában tömegek mennek ki tiltakozni az utcára és sehol nem fogadják el ezt az árulást. A minapi londoni eseményekről láthattok itt, meg itt, meg itt, meg itt képeket. Ti legfeljebb addig juttok el, hogy rohangáltok, mint pók a falon, hogy vajon honnan lehetne szerezni egy hamis “védettségi igazolást”. Rohadtul nem értetek semmit!

Nincs vége a csinált járványnak, nincs vége semminek! A java most kezdődik! Van már egy egyelőre kisebbségben levő tömeg Magyarországon is, akik nem veszik be ezt az aljas hazugságot és nem fogják eltűrni a megkülönböztetést. Nem fogják eltűrni, hogy az 1930-as évek náci Németországának szintjére süllyedjünk most 2021-ben, egy járványnak színlelt népbutító propaganda közepette.

Ezúton felhívunk minden jó érzésű magyart függetlenül attól, hogy beoltatta-e magát, vagy sem, hogy tartsa távol magától a kirekesztőket, maradjon távol a kirekesztőktől, fogjon össze a kirekesztést elítélőkkel a szeretet jegyében! Az aki résztvesz ebben az aljas náci színjátékban, annak nincs helye a magyar társadalomban, még akkor sem, ha a jogszabályok szerint jár el! A jogszabályok mentén is élhet a gonoszság. Nincs helye annak, aki úgy reklámozza magát, hogy én beoltattam magam és ezért gyere hozzám masszázsra, hozzám gyertek enni, hozzám gyertek gépkocsi vezetést tanulni. Nincs helye annak sem, hogy valaki ne engedje be valahová az oltási igazolvánnyal nem rendelkezőket és annak sem, aki helyet ad az ilyen náci propagandának, aki hagyja megnyomorítani a gyerekeinket azzal, hogy szembe fordul a szülői közösség be nem oltott tagjaival, aki támogatja annak a fasiszta szándéknak a megvalósulását, hogy a beoltott ember jobb, többet ér és ezért több jogot érdemel. Meg kell húzni a vörös vonalat és mindenkit kérni kell arra, hogy azt ne lépje át. Viszont fogjunk össze azokkal, akik bátran kiállnak, kockázatot vállalnak. Ha sokan leszünk, nincs lehetőség a büntetésre, nincs lehetőség egyenként levadászni a józanul gondolkodókat, mint ahogyan a Hősök terén tüntető alig néhány ezer ember esetén történt. Legyünk százezren, vagy millióan és akkor semmit nem tehet a gonoszság.

Felhívok mindenkit, hogy használva a még megmaradt jogainkat, buktassuk meg a „védettségi igazolványokat”, az azok mellett érvelőket, az igazolvány látszat előnyeit kihasználókat, a hamis oltáspropagandát kürtölőket. Kerüljük el az ezzel kérkedő, ezt reklámozó szolgáltatókat, kerüljük el az ezt számonkérőket, a zsarolókat. Dőljönek saját tőrjükbe. Fontos nektek, hogy ott egyetek, ahol a társadalmi létre méltatlanok vállalkoznak? Le tudnál mondani a kedvencedről egy nemesebb cél érdekében? Gyakorold az önkontrollt, ne menj oda, ne vedd meg, ne keresd a társaságát, csak ha tényleg az életed múlik rajta!  Támogasd a szeretetet, az összefogás, a kirekesztés ellenességet!

Kerüljük a multikat, vásároljunk a kiskereskedőknél, keressük a természetes megoldásokat, alakítsunk pertársaságokat, keressünk ügyvédeket, vegyünk példát a sikeresen beadott peranyagokról, melyeket az orvosok a tisztánlátásért oldalon a jog címszó alatt egyre inkább megtaláltok. Alakítsatok kis közösségeket, szövetkezzetek és hálózzátok be az országot! Ideje véget vetni enneka rémálomnak! Nézzetek Svédország, Fehér-Oroszország, Florida, vagy Texas felé, ahol nincs, sőt tilos az ilyen igazolvány, ahol híre hamva sincs járványnak, ahol fel sem merül, hogy megkülönböztessenek embereket csupán félelmek alapján.

Hiszünk abban, hogy a világunkat mi magunk alakítjuk. Hiszünk abban, hogy a nehézségek azért vannak, hogy azokra megoldást keressünk, abból tanuljunk és egy magasabb szintre kerüljünk. A „VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY” EGY HAZUG PROPAGANDA, CSAK A DISZKRIMINÁCIÓT SZOLGÁLJA ÉS NINCS SEMMI TUDOMÁMYOS ALAPJA! SEMMI NEM IGAZOLJA, HOGY AKINEK ILYENJE VAN, AZ VALÓBAN VÉDETT, VALÓBAN MEGVÉD BÁRKIT, VAGY AKÁR ÖNMAGÁT! NE FOGADD EL EZT A HAMIS SZIMBÓLUMOT, NE HASZNÁLD, NE KÉRD SZÁMON, HISZEN SEMMIT NEM JELENT ÉS NEM TÖBB, MINT HOGY TUDATJA AZT, HOGY A TULAJDONOSA AZ ÉLETE ÉS EGÉSZSÉGE ÁRÁN IS ASSZISZTÁL AZ EMBEREKET FÉLELMMEL MEGNYOMORÍTÓ, HAZUG NEMZETKÖZI PROPAGANDÁHOZ, VAGY ELHITTE EZT A HAMIS PROPAGANDÁT, AMELY AZ EMBERISÉG TELJES KONTROLLJÁT KÉSZÍTI ELŐ.

ÍRD KI AZ ÜZLETEDRE: ITT NINCS DISZKRIMINÁCIÓ, AKÁR OLTOTT, AKÁR OLTÁS NÉLÜLKÜLI BEJÖHET!

TISZTELD A BÁTRAKAT, AKIK MERNEK ELLENTMONDANI A DISZKRIMINÁCIÓNAK! KERESD A HASONLÓAN GONDOLKODÓKAT ÉS LÉPJ VELÜK RIADÓLÁNCBA!

PROPAGÁLD A DISZKRIMINÁCIÓ MENTESSÉG SZÜKSÉGESSÉGÉT ÉS ÉBRESZD AZOKAT, AKIK EDDIG ELHITTÉK, HOGY MINDEZ A CIRKUSZ ÉRTÜK VAN!

A “VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY” EGY ORVOSSZAKMAI KAMU MINDEN TUDOMÁNYOS MEGALAPOZOTTSÁG NÉLKÜL!

 2021. április 28. Budapest

 

 
 
 
 
a panasz minta letöltésben:

Covid kisokos

Veszély:

A korábbi korona vírus fertőzések (náthák) miatt a lakosság 30-50 %-a már immunis volt a covid-19 ellen mielőtt az ideért. Ma Magyarországon a lakosságnak valószínűleg a többsége immunis, függetlenül az oltásoktól. Akik 2003-ban megkapták az akkori covidot, 17 év után is T-sejt szinten immunisak voltak 2020-ban, tehát vélhetően az immunitás örökre velük van. Ha biztosan tudni akarjuk, van-e immunitásunk, akkor egy T-sejtes vizsgálatot kell kérni. Ha megvan, az megvéd az összes mutáns ellen is.

Korcsoport szerinti halálozás Svédországban az elmúlt egy év alatt: 40 év alatt gyakorlatilag senki, 40-49 között 87 fő, 50-59 között 307 ember, 60-69 között 831 ember, 70-79 között 2.929, 80-89 között 5.698 ember egy 10.300.000 lakosú országban. Az eredetin minden adat egyenként megnézhető: undefined Autóbalesetben vagy háztartási balesetben többen halnak meg 50 éves kor alatt, mint covidban.

A betegség az érfalakat támadja meg és mivel a tüdőben bőven van ér, ott jelentkezik elsősorban, de gyakori az infarktus/sztrók és a veseelégtelenség is. Az érfalak épségéért akkor tesszük a legtöbbet, ha sok növényi ételt eszünk, kevés állati terméket és kerüljük a hozzáadott zsírt és olajat.

 

Ivermectin

A Google az első 10 találat között csak olyat ad ki, ami gyalázza a szert, mert a Google tulajdonosai toltak egy csomó pénzt az oltásokba 2019-től kezdődően.

Angolul rengeteg tanulmány és beszámoló érhető el Perutól Mexikón át Egyiptomon keresztül Indiáig és Bangladesig, Zimbabwétől Nigériáig. Csupa mezítlábas ország, ahol a malária és a bélférgek miatt tömegek használják az ivermectint vagy a hydroxychloroquine-t és észrevették, hogy ezek a szerek a megfelelő kombinációval megelőzik és gyógyítják a covidot. A fejlett országok egészségügyi hatóságai az oltás pártján vannak, nagyobb részt a pénz miatt, kisebb részt gőgből és tudatlanságból. 

Az oltás kockázatai:

rengeteg autoimmun betegség lesz, mert az mRNA miatt az önfertőzés nem áll le – semmilyen állatkísérlet nem volt arra, mi jöhet.

Az elmúlt 20 évben egyetlen koronavírus oltás sem sikerült, mert megbuktak az állatkísérleteken, most kihagyták azokat. A legrémesebb „kísérlet” a : 2017-ben volt 800.000 oltás a Fülöp szigeteken, két év múlva a járványban kb. 600 gyerek meghalt. A Sanofi az anyagot 20 éven át fejlesztette. A Dengue láz nagyon hasonló a Covid-19-hez.

Az összes covid oltás „vészhelyzeti felhasználási engedélyt” kapott, ami azt jelenti, hogy egyik sem ment keresztül még az oltásokkal szembeni szokásos biztonsági ellenőrzéseken sem, nemhogy a gyógyszerekkel szembeni sokkal szigorúbb ellenőrzéseken. Az oltás az egyetlen ipari termék, aminek a felhasználása során keletkezett kárért (egészségkárosodás vagy halál) a gyártó nem perelhető 1986 óta egy amerikai törvény értelmében. Olyan is a minősége.

Az oltások „vészhelyzeti engedélyéhez” két dolog kell: 1) vészhelyzet 2) ne legyen a betegség ellen más hatásos védekezés. Egyik feltétel sem áll fenn, csak mesterségesen erőltetik elsősorban az USA-ban, de mindenhol (nálunk is) megvannak azok az emberek, akik ebben partnerek és nekik nem számít, hogy ennek érdekében hányan nyomorodnak vagy halnak meg.

 • A „vészhelyzetet” a semmire sem alkalmas, azaz csak pánik-keltésre jó PCR tesztekkel állították elő és a rá épülő média hisztériával, annak ellenére, hogy a betegség egy közepes influenza-szerű jelenség, azzal a könnyebbséggel, hogy a gyerekeket alig bántja, de 65 év alatt szintén nagyon kevés a halálos megbetegedés. Soha azelőtt egy influenza járvány idején nem végeztek tömeges tesztelést, és még így is az „esetekből” sem tudtak annyit produkálni, mint ahány beteg szokott lenni egy közepes influenza járvány idején.
  Maga Müller Cecília is bemondta a TV-ben az operatív törzs egyik ülése után, hogy Magyarországon az összes „covidra” könyvelt halottnak alig 3 (három) % volt olyan, akinek nem volt valami más betegsége. Ez 2020-ban kb 400 embert jelentett.

Én laikusként tudok legalább öt féle hatásos gyógymódról (ivermectin, hydroxycloroquine, intravénás C-vitamin, szükség esetén cián mérgezés elleni szerek, a román doktornő eljárása). Ezek mind jól dokumentált megoldások. Sajnos a Magyar Orvosi Kamara és az egészségügyi miniszter ezekről nem vesz tudomást. Emiatt van igaza a román doktornőnek: a hibás protokoll miatt halnak meg ilyen sokan. Ha bármelyik érdekes, kikeresem a többnyire angol nyelvű anyagokat.

 
 
más:
 
 

Geert Vanden Bossche, egy világszerte elismert oltásszakértő és oltásfejlesztő, aki Bill Gates alapítványánál is dolgozott, nem törődve a karrierjével, most arra figyelmeztet, hogy a vakcina hatására az oltottak a mutánsok veszélyes, szupertörzseit tenyészthetik ki magukban, amik immunisak bármilyen védőoltással szemben. Amit aztán továbbadnak, ezzel veszélyeztetve az egész emberi fajt.

Ha a világ nem hagyja abba a tömegek beoltását, akkor halálos járvány keletkezhet pusztító következményekkel, amit maga az oltás idézett elő.

A hannoveri orvosok tömegesen távolmaradtak a nekik szervezett oltási napon

600 orvost és más egészségügyi személyt kellett volna beoltani Hannover városából és régiójából, de csak 200 ment el.

 

Mi okozza azt a horrorisztikus egybeesést,

ahogy a beoltottak számával egyenes arányban egyre nő a halálesetek száma Magyarországon - teszi fel a kérdést a román Informatia Libera, (április 7.)

Magyarország jelenleg az az állam az EU-ban ahol a legtöbb beoltott embert regisztrálták az elmúlt hetekben és ahol ezzel párhuzamosabb a legtöbb covidosnak mondott halálesetet is, ugyanabban az időben.

 

Az erdélyi magyarok továbbra is „vakcina-indiánok”Magyarországon - V.3.

Tehát azok az erdélyi magyarok, akik felvették a magyar állampolgárságot is, de Romániában oltották be őket, sem ülhetnek be (legalábbis az orbáni-vizió szerint) egy magyarországi vendéglőbe  vagy nem szállhatnak meg magyarországi hotelekben, stb. ha az “anyaországba” utaznak.

Lehullt a lepel, kiderült, mennyire Patyomkin jellegű az egész határon túli honosítás, magyar állampolgárság, mely a jelek szerint csak akkor fontos, ha Orbán Viktorékra kell szavaztatni a nemzeti-anyaországi maszlaggal elbódított erdélyi magyarokat.

 

WEIMAR: Mit művelt a rendőrség?

ELŐZMÉNYEK:

Weimarban egy iskolában a szülők úgy határoztak, hogy nem óhajtják betartatni a gyerekeikkel (maszk-távolságtartás-PCR teszt) szentháromságot. Perre vitték. Weimarban egy bíró összegyűjtötte az összes észérvet és orvosi bizonyítékot, és helyesnek ítélte a szülő általi kezdeményezést. Erre rá 1 hétre az aktuális rezsim letartóztatta, és házkutatást tartott a bírónál, és formai hiba miatt hatályon kívül helyezte a ítéletet.

A május 1-i esemény két helyszínen zajlott: az ügyvédek a bíró házához szerveztek szimpátia tüntetést, a polgárok pedig az iskolához. Mindkét csoportosulásra dühödt rendőrök támadtak, ütöttek vertek mindenkit aztán elvitték egy részüket, ügyvédeket is!

 

Norvégia kivette az AstraZeneca koronavírus vakcinát (V.3.)

immunizációs programjából. Az AstraZeneca oltás mellékhatásai miatt bekövetkező halálozás kockázatát magasabbnak ítélik, mint a koronavírus okozta halálos fertőzés kockázatát.

Az új vizsgálati eredmények alapján Norvégiában úgy döntöttek, hogy az AZ oltást már nem szabad használni. A vakcinát március 11. óta nem használták Norvégiában.