user_mobilelogo
Vírus-BÚÉK (2020. 12. 30)

 

könyv: Koronavírus vaklárma? - Tények, számok és háttérösszefüggések. Dr. Sucharit Bhakdi - Dr. Karina Reiss

DR. SUCHARIT BHAKDI professzor előadása (2020. aug. 21.)

 

A "Kövesd a megváltót" (gyergyószentmiklósi csatorna) dec. 24-i 100 perces adásának címe: "A WHO bejelentette, A télapó legyőzte a covid-ot!" Ennek első felében a WHO reklámfilmjének vallás, hit ellenes nevelő hatásáról szól. Második felében Jézus születésének ünnepléséről és annak időpontjáról beszél.

 

Tények a Covid-19-ről (Swiss Policy Research, swprs.org)

ezen belül (részletek):

Idősek otthona: Számos nyugati országban a covid halálesetek közel kétharmada idősek otthonában történt, amire célirányos és emberséges védelmet kell fordítani. Bizonyos esetekben nem világos, hogy a lakók valóban covid miatt vagy a hetekig tartó stressz és elszigeteltség miatt haltak-e meg.

("nem világos": There were 7,500 more deaths than usual in care homes and in people’s own homes over the two weeks to 10 April — only 1,500 of which have covid-19 recorded as a cause.)

Többlet halálozás: A további halálesetek legalább 30% -át nem közvetlen covid, hanem a bezártság, a pánik és a félelem okozhatta. Például a szívroham és agyvérzés kezelése akár 40% -kal is csökkent , mert sok beteg nem mert kórházba menni.

("pánik és félelem": Lockdown 'killed two people for every three that died of coronavirus': 16,000 people in the UK died in five weeks as hospitals shut down to deal with COVID while 25,000 died from the virus

Maszkok: Még mindig kevés tudományos bizonyíték áll rendelkezésre a szövetmaszkok hatékonyságáról a lakosság körében, és a kötelező maszkok bevezetése a legtöbb országban nem tudta megfékezni vagy lassítani a járványt. Helytelen használat esetén a maszkok növelhetik a fertőzés kockázatát.

("növelhetik": A 2015 study in the British Medical Journal BMJ Open found that cloth masks were penetrated by 97% of particles and may increase infection risk by retaining moisture or repeated use. (Source) An August 2020 review by a German professor in virology, epidemiology and hygiene found that there is no evidence for the effectiveness of cloth face masks and that the improper daily use of masks by the public may in fact lead to an increase in infections. (Source)

 A honlapon érdekes grafikonok is láthatók.

 

 

"Vírusinfok.hu Máshol el nem érhető információk vírusokról, járványokról" - honlap

 

Német főorvos: A legnagyobb hiba a korona elleni harcban. A német hírmagazin részletesen beszámol Thomas Voshaar tüdőgyógyász sikeres kezelési módjáról.

Jelenleg több mint 5000 Covid-beteget ápolnak a német kórházak intenzív osztályain. Több mint a felénél alkalmazzák a mesterséges lélegeztetést.
Thomas Voshaar tüdőgyógyász szerint ez veszélyes, indokolatlan, és hozzájárul a kórházi kapacitások túlterheléséhez.
A Moersi Bethania kórház főorvosa szerint azonban a lélegeztetés sok esetben nemcsak hogy fölösleges, hanem kontraproduktív. Az intubáció erősen megnöveli a mortalitást
„Tény, hogy Németországban túl gyorsan rátesszük a betegeket a lélegeztetőgépre“, mondja Dr. Voshaar. “A mesterséges lélegeztetés ugyan egy fontos életmentő intézkedés súlyos esetekben, de sok Covid-betegnél semmi nem indokolja alkalmazását.”
És ami még súlyosabb: Az intubálás erősen megemeli a kezeltek mortalitását. “A lélegeztetőgépre tett Covid-betegek 50 %-a meghal. “És ez jelzi, hogy más utat kell keresnünk a kezelésben.” – figyelmeztet a tüdőgyógyász.„A már eleve legyengült tüdőt károsíthatják a nyomó- és nyíróerők, valamint a magas oxigénkoncentrációk.“ – magyarázza a főorvos. “A tüdő sem az egyiket, sem a másikat nem szereti. De minél rosszabbul dolgozik, annál nagyobb nyomásra és annál magasabb oxigénkoncentrációra van szüksége, hogy ellássa a sejteket oxigénnel. Ördögi kör. Három nap után exponenciálisan megnövekszik a komplikációk kockázata.
Ehhez jön még, hogy az invazív kezelés idejére a betegeket mesterséges kómába kell vinnünk. És éppen az idősebbek azok, akik nehezen tolerálják a hosszabb ideig tartó altatást. A következmények izomsorvadás, keringési zavarok, szellemi zavartság lehetnek.” Még egy fontos tényezőre hívja fel Dr. Voshaar a figyelmet. Az intubáció meghosszabbítja a tartózkodást az intenzív osztályon és így lefoglalja a kapacitásokat. Az intubáltak átlagban három hétig maradnak az intenzív osztályon. Aki túléli a kezelést, még az is hetekig marad kórházban.
“A helyzet tarthatatlan. Milliárdokba kerül a lezárás (lockdown), amelynek azt kellene megakadályoznia, hogy túlterheltek legyenek az intenzív osztályok, miközben olyan kezelést alkalmazunk, amely közrejátszik a betegek értelmetlen halálában, ráadásul leköti az intenzív osztályokat? Ennek így semmi értelme.” – mondja a főorvos. Voshaar: A túl korai intubálás a pandémia elleni harc egyik legnagyobb hibája
A pandémia kezdetekor Voshaar kezdeményezését az invazív lélegeztetésnek csak abszolút szükséghelyzetben történő alkalmazására meg nem értéssel fogadták kollégái.
„A kínai modellt követtük, amely azt az üzenetet hordozta, hogy sokan meghalnak, ha túl későn intubálunk. És ez ahhoz vezetett, hogy túl korán alkalmaztuk a gépi lélegeztetést. A korai lélegeztetés a súlyos koronabetegek kezelésének legfontosabb eleme lett. De ez lett a pandémia elleni harc legnagyobb hibája. Ez vezetett az olasz, spanyol és francia kórházak magas halálozási adataihoz.” – tekint vissza Dr. Voshaar.
Az első hullám idején sokan felfigyeltek a lélegeztetőgépes kezelés magas halálozási adataira. New Yorkban ez a 80 %-ot is meghaladta, de az USA többi területeire is jellemzőek voltak a magas halálozási adatok

 

 

October 1, 2020
COVID-19 (excess) mortalities: viral cause impossible—drugs with key role in about 200,000 extra deaths in Europe and the US alone

 

 

 

 

Elképesztő információkról adott hírt a WHO korábbi alelnöke

Christian Perronne professzor egy francia egyetemi tanár és gyakorló orvos, aki a fertőző járványbetegségekre és a trópusi betegségekre specializálódott.
Jelenleg is a Garches kórház járványügyi osztályának vezetője, aki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai védőoltásügyi szakbizottságának alelnöke volt korábban. Perronne professzor egy rádióműsorban döbbenetes dolgokról számolt be a hallgatóknak: „Egyes covid-vakcinák voltaképpen komoly mellékhatású génterápiás készítmények!”.

Álláspontja szerint erre nagyon oda kellene figyelni és nem szabad félvállról venni. Kiemelte azt is, hogy a szakmájából és pozíciójából eredően ő kimondottan híve a védőoltásoknak, de csak abban az esetben, ha megfelelő eljárással, megfelelő körülmények között készülnek! Aztán rosszallóan hozzátette, hogy  ismeretei szerint a covid-vakcinák esetében sajnos erről szó sincs.

Felvetette még azt a kérdést is, hogy „Egyáltalán szükség van-e oltásra egy olyan betegség esetén, mint amilyen a covid, hiszen a halálozási arány világviszonylatban is csak kb. 0,05 %? Hiszen az orvostudomány történetében még soha nem fordult elő, hogy embermilliókat oltanak be egy olyan vírus miatt, ami csak egyes betegcsoportokat veszélyeztet.

„A Moderna és a Pfeizer vakcinája tulajdonképpen nem is védőoltás, hanem egy úgynevezett genetikai anyagon alapuló (mRNS) készítmény.

Ezek olyan készítmények, melyekben az immunválasz szempontjából kritikus fehérjét egy mRNS kódolja, ami a gyártók szerint egy ártalmatlan vírusba beépített géndarab, melyet lipid nanorészecskébe burkoltak. A gyártók állításai szerint itt biológiailag és technológiailag sem lehetséges génbeültetés, a bevitt molekula be sem jut a sejtmagba. Ám ezeket még széles körben, hosszútávon nem tesztelték  megfelelően állatokon sem, ezért most nagyon úgy tűnik, hogy kísérleti alanyként  az embereket fogják felhasználni erre.

A professzor szerint azonban fontos tudni mindenkinek, hogy ezek a készítmények az oltás után visszafordíthatatlanul módosíthatják emberi géneket, és az is előfordulhat, hogy az esetlegesen keletkező problémák, vagy akár még a genetikai torzulások is átörökíthetők lesznek a születendő gyermekekre is.” Rettegéssel tölt el, hogy valójában egy olyan génterápiát akarnak alkalmazni az embereken, amiről azt próbálják elhitetni, hogy hatásos oltóanyag.”

 

 

 Demokrata. H1N1: A járvány hazugság volt

Az első komoly visszaigazolást januárban kaptuk, amikor az Európa Tanács Egészségügyi Bizottsága vizsgálatot indított a H1N1 kapcsán és úgy döntött, átvilágítja a gyógyszergyártó cégek, a kutatók és a WHO összefonódását. Dr. Wolfgang Wodarggal, a bizottság elnökével is csak mi közöltünk interjút 2010. január 13-án, a 20. oldalon. Azóta a vizsgálat lezárult, az eredmény magáért beszél. A WHO azonban hallgat, illetve semmitmondó nyilatkozatokat ad ki a járvány lecsengéséről.

Hallgatnak az oltóanyaggyártók, de nem tétlenkednek: az Omninvest például azon fáradozik, hogy meghosszabbíttassa a tökéletesen fölösleges vakcina lejárati idejét. Az őszi szezonális oltóanyag, ígérik, tartalmazni fogja a H1N1 elleni szérumot is. De minek, kinek?

Lehetséges, hogy a WHO készül az újabb kampányra? Elvégre az államilag finanszírozott vakcinagyártás gigantikus üzlet. Az idén majd kitör a pókinfluenza, vagy a hernyóinfluenza, vagy az egérinfluenza, vagy valami más… A médiumok elkezdenek majd megint rémisztgetni. Jó részletesen beszámolnak minden esetről. Mintha mi sem történt volna. Emberek százmillióit teszik ki a pszichikai terror nyomásának, és emberek százmilliói ismét elkezdenek rettegni – és sorba állnak az oltásért.

A Magyar Demokratát a médiadömpinghez képest nagyon kevesen olvassák. És könnyen lehet, hogy olvasóink egy része sem mert hinni nekünk. Pedig igazat mondtunk. Mi mondtunk igazat. Egyedül. Az igazság ugyanis nem mennyiség, hanem minőség kérdése.

Hernádi Zsuzsa

 

 

2020. december 14-én kiadott nyilatkozatában az Egészségügyi Világszervezet végül beismerte, amit több mint 100 000 orvos és egészségügyi szakember mond már hónapok óta: a COVID-19 diagnosztizálásához használt PCR-teszt igazából vaktában lövöldözés sok hamis pozitív eredménnyel

 

 

A undefined://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html&source=gmail&ust=1609444320287000&usg=AFQjCNGr1Ewrnl7VlnPiOapfd8VBXxFZ5A">New York Times augusztus 29-én egy terjedelmes írást közölt, melyben több neves virológust, epidemiológust szólaltatott meg, akik azon a véleményen vannak, hogy a PCR-tesztekben alkalmazott 37-40 es ciklusszám torz eredményekhez vezet, amennyiben egészséges személyeket is fertőzöttnek minősít. A megszólaló szakemberek szerint akár 90 % is lehet a hamisan fertőzöttnek minősítettek aránya.