user_mobilelogo
Koronavírus vaklárma? - Dr. Sucharit Bhakdi - Dr. Karina Reiss (2021. 01. 17.)

Az író egyik videóját ajánlották, megnéztem, utánanéztem, kiderült hogy írt egy könyvet az eseményekről és azt már magyarul is lehet kapni, megvette nekem valaki aki hajlandó maszkot húzni, kölcsönadtam, visszakaptam, végigolvastam és kijegyzeteltem, jónak találtam, tetszik, örölük, ajánlom újra, mint újévi írásomban.

Eredeti cím: Corona Fehlalarm?, angolul: Corona false alarm?

A könyv májusban zárult. Túl sok részletet idézhetnék, inkább csak a témákat jelölöm...

Szakemberekre hivatkozik az alábbi oldalakon többek közt: 31, 43, 67, 76, 81, 102, 125, 127, 130, 131, 133, 134, 138.

31.o.: a lehető legtöbb friss levegőt és mozgást

43.o.: 88% nem a vírustól halt meg...

44.o.

75.o.: lélegeztetőgép... halálos tudőgyulladást okoz...

78.o.

88.o-tól. elraboltuk az idősektől életminőségüket és azzal élettartalmukat is

99.o.: (Svédország külső terrorizálása, befeketítése...) mintha el akarnák kerülni, hogy legyen ellenpélda...

104.o.-tól grafikonok

118.o.: mrNS oltás: a kilátások rémisztőek... génmanipulált élelmet elutasítják a németek... most mégis éllovassai az embereken végzett genetikai kísérleteknek...

131.o.: a nép összeuszítása, oszd meg és uralkodj, polgárháború

133.o. felvilágosítás helyett a félelemre alapozott

134.o.: cél: a nagyok nyernek, a kicsik veszítenek

137-139.o.. Kinek az érdeke? párhuzam Hitler hatalomrajutásával: megszűnt a kritikus sajtó, szabályozták a közvéleményt, a média tömeghisztériát szít.

Felelet: akkor se a német nép érdekében, hanem külső erők juttatták hatalomra Hitlert. Németország megszállt állam ma is, az alkotmányát sincs joga módosítani a világháború óta, és mint a 2016-os Snowden filmből tudjuk, sajtóját és erőműveit is az USA tartja hatalmában.

107.o.: Húsvétvasárnap Bill Gates kapott tíz percet főműsoridőben... " hét milliárd embernek fogjuk beadni az oltást"

'Felelet': Megdöbbentő, hogy az állítólag keresztény Európa Húsvétra Bill Gates-t, aztán Karácsonyra pedig a Megváltó helyett, az állami propaganda sulykolása szerint a megváltó oltást kapta!

'Felelet': Arról kéne írni, aki tud, hogy hogyan és miért hagyják cserben az egyházak most a népet világszerte, engedelmességre, beletörődésre és oltásra buzdítva. Államegyház? Állam által finanszírozott egyházi, egyetemi, egészségügyi vezetők? Látszategyház? Megfélemlített egyház? Amint azt Don Camillo Moszkvában c. könyvben (nem kapható már) is olvashatjuk?

 

 Egy októberi video: Professzor Dr. Sucharit Bhakdi – virológus, epidemiológus szakértői tanúvallomása a járványügyi intézkedések kapcsán indított perek előkészületénél. – Húsz éven át volt a Mainzi Mikrobiológiai Intézet vezetője, a virológiai tanszék alapítója. – Több, mint háromszáz tudományos tanulmány fűződik nevéhez és több felfedezés. – Németországban tizenhárom állami kitüntetést kapott munkásságáért. A világ egyik legelismertebb, járványügyi szakembere, virológusa. Nyugdíjból jelentkezett vissza magától, tehát az orvosi eskün kívül semmi nem motiválja, mint a társadalom felvilágosítása! Elmeséli, hogy miért nem érnek semmit az engedély nélküli PCR-tesztek, hogy miért betegít meg a maszkviselés és, hogy miért csak a súlyos tüdőgyulladás a COVID19, semmi más.

 

DR. SUCHARIT BHAKDI professzor előadása (2020. aug. 21.)

 frissítés 2021. 03. 14-én

innen: Felelős szülők és emberek közössége

 

Dr. Sucharit Bhagdi: Covid19, maszkok,tesztek...
2020.11.20

Dr. Sucharit Bhagdi orvos, mikorbiológus, epidemiológus. Húsz éven át a Mainzi Mikrobiológiai Intézet vezetője, a virológiai tanszék alapítója.Tudományos munkásságát több mint 300 tanulmány és számos tudományos felfedezés fémjelzi. Tizenhárom német szakmai kitüntetés birtokosa. A világ egyik legismertebb járványügyi szakembere.

Ez az írott anyag egy videó beszélgetés alapján készült, melyet pereknél fognak felhasználni, mint szakértői tanúvallomást.

Az első tragikus dolog ami történt ezzel a vírussal kapcsolatban, hogy a covid-19 megnevezést hibásan használták. Az ugyanis a tüdőgyulladás megnevezése. A tüdőgyulladásé! Nem köhögésé, nem nátháé, nem egy kis fejfájásé vagy levertségé. Covid 19 a hivatalos neve a Sars-cov-2 vírus által okozott tüdőgyulladásnak. Az első hiba tehát, hogyha valahol Sars-cov-2 vírust találnak, azt azonnal súlyos megbetegedésként könyvelték el. Így tehát mindenki fél, hogy megfertőződhet vagy megfertőzhet valakit, aki azután covid 19-et kap. Ez tévedés.

A második nagy hiba, ami majdhogynem még tragikusabb, hogy egyetlenegy arany-standard létezett ennek a covid-19 betegségnek a diagnosztizálására. Ez az arany standard egy nem engedélyezett PCR teszt. Egy labor teszt. Így voltaképpen az orvoslás történetében először megtörténik, hogy az egész világ és főleg az orvosok, nem a páciensre néznek, hogy megállapítsák, hogy fennáll-e a betegség, hanem egy cédulára, amire az van írva, hogy igen vagy nem.

Pedig ez a teszt soha nem lett engedélyezve ennek a komoly betegségnek a diagnosztizálására. Most képzeljék ezt el. Ez olyan, mint a középkorban. Vagy mintha Afrikában jönne egy gyógyító, aki azt mondaná, hogy "Ó te úgy nézel ki, mintha pestised volna." Menj ki innen, vagy el kell, hogy égessünk. Érthetetlen. Korábban boszorkányokat égettünk. Ma azt mondjuk, hogy Ó, covid-19-ed van, védekeznem kell.

Ez a teszt valójában rendkívül rossz dolog. Két okból is. Az első, hogy maga a teszt túl érzékeny. A kenet-mintát vevő pálcát a garatba helyezik, majd kihúzzák és beteszik egy gépbe. Ezt követően a gép azt mondja, hogy: Igen ön vírus -fertőzött. Ám akár azt is lehetne mondani, hogy annyi vírus van az Ön szervezetében, hogy képes lehet sejteket megfertőzni. Ez az amit a görbe kimutat. De a görbe nem mond arról semmit, hogy léteznek már tanulmányok más koronavírusokkal kapcsolatban, melyek igazolták, hogy a vírus mennyisége egy fertőzött embernél a kilélegzett levegőben ezerszer, tízezerszer kisebb mértékű! Ez pedig nem elegendő ahhoz, hogy más embereket megfertőzzön!

Ilyen kísérleteket sohasem végeztek. Éppen ezért értelmetlen dolog adatokat gyűjteni. Pedig ezt csinálják abban a tanulmányban, ami az RKI (Robert Koch Intézet) vírussal kapcsolatos előírásainak alapjául szolgál. Azt mondják, hogy egy minta vevő pálcát használva egy rossz teszttel pozitivitást lehet mérni.

Amit elhallgattak viszont, hogy minden számítás alapja téves.

Ez nem stimmel. A teszt nem megbízható.

Másodjára a teszt nem foglalkozik azzal, hogy a levegőnek, amit akár ki is köhögünk, sokkal, ezerszer kisebb a vírustelítettsége. Hogy szimptómákat nem mutató emberek által a megfertőzés elméletben képtelenség kell, hogy legyen.

Ami viszont teljesen biztos. És ezeket a számokat a WHO weboldalán található buletinben olvashatják.

Hetven év alatti embereket, akik megfertőződtek a PCR tesztek alapján, az esetek 99,99%-ban már eleve az általános egészségügyi állapotukból kifolyólag is lehetetlen, hogy megöljön őket ez a vírus. Ez nem jelent mást mint, hogy ez a vírus nem új. Ezt a vírust és elődeit az immunrendszerünk felismeri.

Az utóbbi három hónapban nagyon-nagy tudású tudományos csoportok igazolták, hogy az önök limfocitái, az immunrendszer sejtjei, amik arra vannak trenírozva, hogy vírusokat ismerjenek fel, ezt a vírust is felismerik.

Azon emberek véréből vett mintákban is megtörtént a felismerés, melyeket öt évvel ezelőtt vettek le, tehát ez a vírus annyira ismeretlen már nem lehet.

Ez egy nagyon jó hír. hiszen azt mutatja nekünk, hogy a vírussal való együttélés, nem új keletű, inkább nagyon régi. Testvéreivel, szüleivel is együtt éltünk már. Jönnek és mennek és bármikor megfertőződhetünk velük. Annak, hogy ez az új változat, vagy esetleg egyik a régebbiek közül, semmi jelentősége nincsen. Természetesen folyamatosan megfertőződünk. Mert így alakul ki a békés együttélés. Ha önnek nincsen alapvetően súlyos betegsége, lehet akár 80 vagy 90 éves is, akkor sem fogja önt ez a vírus megölni.

Nyolcvan vagy kilencven évesen is ugyanúgy fog együtt élni ezzel a vírussal is, ahogy azt az elődeivel is tette. Tehát aki azt hiszi, hogy tilos ezzel a vírussal megfertőződni, az igen naiv. Épp ellenkezőleg.

Van még egy nagyon jó hír, mégpedig az, hogy ha ez a vírus így el tud szaporodni, ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk, mivel nincs súlyos covid19 betegség.

Egyetlen egy eset sem létezik, egyetlen egy covid19 tüdőgyulladás sem, ami bizonyíthatóan, egy másik tünetmentes ember által került volna átfertőzésre. A hétköznapi életben, vagy iskolákban, vagy a szabadban...mindegy hogy hol.

A maszkokról el kell mondanom, hogy kórokozó-tenyészetek. Többek között a staphylococcusok melegágya. Azt hiszem mindenki hallott már erről a kórokozóról, mely a felnőttek és a gyermekek 10 %-ának orrnyílásánál megtalálható, és így innen bejut a maszkba is. A staphylococcusok a legjelentősebb kórházi fertőzések okozóinak számítanak és ha ezeket a baktériumokat belélegzik mondjuk gyermekként, akkor tüdőgyulladást kaphatnak tőle!

A staphylococcusok között léteznek multirezisztens fajták is. Olyanok, melyek aztán rengeteg problémát okoznak a kórházakban! Ezek is a maszkokon tapadnak meg. Tehát ezek a maszkok kórokozó-tenyészetek és veszélyesek!

Néhány gondolat erejéig had beszéljenek az érzéseim.

Ha ez a társadalom, ez az ország, a szülők ebben az országban ilyesmit elfogadnak, akkor ez annak a jele, hogy visszatértünk a középkor szintjére. Hol maradnak a gyermekek jogai? A gyermekeket kevésbé védjük mint az állatokat? Ők csupán ártatlan áldozatok, akik nem képesek védekezni.

A felnőttek azt mondják, hogy a maszkokat meg kell hogy szokják. Miért kéne megszokják?

Ez nem az, amit Isten nekünk teremtett. Önöknek teremtett. Én budhista vagyok.

Isten a levegőt adta a légzéshez, és ha a Teremtő úgy látta volna jónak, hogy egy vírus ellen bármilyen mechanikus védelmet kell biztosítani a szánk elé, akkor úgy teremtett volna meg minket.

Ha pedig emberek azt gondolják, hogy ezt jobban tudják, akkor el kell mondanom, hogy hatalmasat tévednek!

Képesek a tévedésük áldozatává tenni a gyermekik jólétét. Hogyan tudják megtenni ezt?

 

 

továbbiak:

https://www.aeginagreece.com/aegina-island/bethechange/

 

Corona unmasked

Neue Zahlen, Daten, Hintergründe

https://www.goldegg-verlag.com/titel/corona-unmasked/