user_mobilelogo
Végkifejlet előtt - végveszélyben (2022. 02. 28.)

dr. Tóth Zoltán József könyve (nem kapható)

ITT olvasható egy részlet!

Könyvajánló

Két Hollós Kiadó, 2014

részletek:

12.o. A Fugger birodalom... hitelezője az oszmán török császárságnak.

A Habsburg dinasztia a Fugger-család érdekeit megvalósító...

14.o. A második pénzelt, irányított mozgalom a protestálás az egyház és a kamatok tiltása ellen.

19. o. A bankok által támogatott majd megbuktatott Harmadik Birodalom...

A kommunizmusnak nevezett renszernek a még meglévő szakrális közösségi szerkezetet kellett felszámolnia...

20.o. A búcsúcédulák árusítását a Fugger bankház szervezi.

22.o. Az Isten végtelen kegyelme irgalmazzon nekünk, hogy ez az új irány nem egy álca, az egyház és a hit ellenségei által felhasznált "fedő történet" az alapok - a hit, a liturgia, a szervezet - ... szétrombolásához. (Ferenc pápáról)

23.o. XVI- Benedek pápa 2013 februári lemondását megelőzte a pénzügyi források elzárása...

25. Az első világháború után...

A hódoltsági területeken ... intézményeikkel hajtatják végre akaratukat. pártok, alapítványok, intézetek, egyetemek, médiák...

26.o. Mitterrand... Franciaország utolsó elnöke...

27.o. Ukrán konfliktusról (most 2022. februárjában külön érdekes)

27.o. Az uralom gyakorlása a lélek és a szellem uralásával... a szavak jelentésének állandó átalakításával.

28.o. Régóta benne élünk Orwell világában.

...

32.o. A küzdelem tétje, hogy melyik politikai erő képes a felülről kapott feladatokat tökéletesebben végrehajtani.

33.o. Nemcsak a választási jelöltek és a közéleti szereplők "háttérből mozgatottak", hanem a választási eredmények sincsenek a "véletlenre" bízva.

33.o. Az egyes országok mozgásterét bővítheti, ha...

38.o. Mátyás király idejére körbezárnak minket... császárrá választását... mérgezés akadályozza meg. A másik szövetségessel... való kapcsolatot Bakócz Tamás pápává választásának meghiúsítása teszi lehetetlenné.

38.o. 1490 után a Jagelló házzal megérkezik a Fugger-ház, a monetáris hatalom pénzügyi helytartója, és... azóta sem távozott. ... A Fugger-helytartó Fortunatus elkezdi az ország belső kifosztását.

40.o. A tatárjárás, majd I Lipót kora...

40.o. Az első világháorú után nem mertek népszavazást tartani a ... kiszakadásról.

41.o. Az 1867-es kiegyezés... majdnem teljes pusztulásba vitték az országot.

41.o. Svádország látta el Hitler államát... a Wallenberg család közvetítésével.

43.o. 2010-re a kifosztás és lepusztítás nyomán Magyarország csaknem a kormányozhatatlanság határán állt. ...A profit kiszivattyúzás biztonságát is veszélyeztető jelek... Valami újat kellett felépíteni, alkalmazni, ami az elmúlt 25 év rendszerét működöképessé téve ismét egy ideig továbbra is fenntartja... A globális hatalom a rendszer fenntartásának új lehetőségét a 2010-ben kétharmados választási többséggel hatalomra jutott (Fidesz) pártkoalícióban találták meg, akik teljesítették, sőt túlteljesítették az elvártakat. A kifosztás rendszerét fenntartva az országot kormányozhatóvá tették...

44.o. Csaknem nyílt oligarchikus irányítás alá került az ország pénzforrásainak teljes kezelése.... Sosdöntő kérdésekben teljes együttműködés volt az aktuális kormányzó és a meghatározó ellenzéki pártok között. (azaz SZDSZ és Fidesz) ...FÖLD: A gyarmati jellegű agrárgazdálkodást tartják fenn. LAKÁS:  A lakásvagyontól való megfosztás mértékét a pszichológiai és szociális elviselhetőséghez szabják az évi kvóták megállapításánál. IVÓVÍZ: Csak remélhetjük, hogy a cégkoncentráció nem az ivóvízhiánnyal küszködő külső hatalom érdekét szolgálja.

46.o. Hiába van új alaptörvény (2012), sema jogalkotó (se más) nem követi azt.

'Felelet' Azaz nem kell új kétharmados alkotmány, elég lenne a meglévőt betartani az ország sorsának jobbra fordításáért.

46.o. Azt hiszem... a magyar államiság maradványainak felszámolása zajlik ... nemzeti harsonák, patrióta szólamok ... mellett.

47.o. A birodalom működését jelentő renszerelven kell a réseket... megtalálni... Racionálisan nézve szinte lehetetlen...

47.o. A folyamatot a nemzeti szinezetű kormány alatt szeretnék beteljesíteni, majd miután ez megtörténik, ... a nemzeti politizálás maradványait és szimbólumait is örökre el kívánják törölni. (és: Frey Tamás: 2015 c. könyve) ... lehet-e minél több társadalmi réteggel kiegyezni...

48.o. Túl kéne lépni a kétszínűségen, azon a politikán, amely a kifosztást úgy konszolidálja, hogy közben azt nemzeti szabadságharcnak tünteti fel.

48.o. a begbelsőbb irányító körét tekintve rákosista eredetű... csoportok (Fidesz, Szdsz és utódai)

48. o. lehetséges eszközök... (jóra)

49.o. Eddig két alku született... (rosszra)

50.o. A lepel lehull... Magyarországon a közép-európai térségnek nemcsak az egyik legkorruptabb, hanem a legszervilisebb kormányzása valósul meg a rendszerváltástól máig (2014). ... Az új elit is védetté vált...

51.o. A jó döntés meghozatalát akadályozza a cinizmus, az arrogancia, a kisstílű pökhendiség, a felfuvalkodottság, a tiszteletlenség, a brutalitás, a megalománia, a csillapíthatatlan hatalmi és más ösztönvágy, az alpári, élősködő mentalitás, a becstelenség, a képmutatás stb.

52.o. A miniszterlenök (sokszor) az igazságot mondja ki... Kérdés, hogy a valóség és az üzenetek tartalmának ütközése mikor válik elviselhetetlenné ...honfitársainknak.

53. Biztos vagyok benne, hogy Isten most sem hagy el minket. Lehetőség van a ... helyi közösségek újjászervezésére...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK