user_mobilelogo
A határkerítés hatása (2023. 11. 07.)

A "magyar" kormány már jó rég kerítést épít, őrzi a déli határt.

Pár napja egy műsorban két kormányreklámozó, a sóhajtozó Bayer és a mélyhangú Gajdics nem értették, Szerbia miért engedi be az afrikaiakat.

Talán egyszer megértik, ha tényleg magyarok és emberek. Vagy most is értik és támogatják? Remélem nem, de nekik az lenne a jobb, akkor nem csalódnának, nem kéne utólag megbánni évtizedeken át végzett propagandájukat majd egyszer.

Ami a valóság, a tettek valószínűleg-sajnos szándékos, átgondolt eredménye, a magyar határkerítés egyetlen hatása a propagandán túl:

A trianonkor elszakadt területek magyarságának, annak maradékának újabb megpróbáltatása, elüldözése lakóhelyéről. A szerb kormánynak nyilván tetszik, és a jelek szerint a magyarnak is. Persze emberi és keresztény szempontból idézőjelben tenném a magyar és szerb szavakat. Ott is békében és barátságban éltek együtt a nemzetek (rokonaim is), és úgy mint Romániában a Habsburgok, most is a hatalmak, a kormányok uszítják az ellenségeskedést, pusztítják a magyar népet.

(A magyar kormány a határ menti fékezéssel épp a határon túli magyar területekre teszi a pusztítás helyszínét, ahelyett, hogy átengednénk nyugatra az oda indulókat.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK