Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficcount/cwtrafficcount.php on line 489

Deprecated: Required parameter $limit follows optional parameter $stripHtml in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwgears/helpers/tools.php on line 38

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficclean/cwtrafficclean.php on line 448

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficonline/cwtrafficonline.php on line 330

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/administrator/components/com_coalawebtraffic/helpers/coalawebtraffic.php on line 245
FELELET - Autóbontók állami tönkretétele (2023. 10. 29.)
user_mobilelogo
Autóbontók állami tönkretétele (2023. 10. 29.)

 

Így éri el a kormány, hogy tízszer többet kelljen autóra költeni, és ezért dolgozni.

 1. Nem lehet többé egyszerű autót kapni. A Trabant, a régi (kocka) Fiat Panda és a rendszerváltás utáni első Suzuki (Antall kormány) még az volt, bár utóbbit már úgy tervezték, hogy családi vállalkozás többfunkciós járműjének ne legyen jó, csak utazásra. Ma már minden luxus kötelező tartozék (légzsák, klíma, motoros tükör, ledes lámpák). Mellesleg az autók tele vannak mérgező és veszélyes hulladékká váló műanyaggal. Már egy kárpit se egészséges textil.
 2. Megtiltották az autók forgalomból kivonását, így nehezebb lett az alkatrészbeszerzés, tárolás. Megnehezítették vagy ellehetetlenítették a külföldi autók, alkatrészautók behozatalát, az átírást, a motorcserét.
 3. Közútjainkon a veszélyes kátyúk és a rázkódós útminőség állandó gondos fenntartásával és a sózással elérik a karosszériák teljes tönkretételét (a városi fák, hidak, állatok tappancsának károsodását is), valamint a futómű alkatrész-kereskedők, szervizek extrahasznát.
 4. Az állampolgárok közös pénzéből (adóból) támogatják a leggazdagabbak villanyautózását. Maga a villanyautó
 5. A kukorica benzin (etanol) azon túl, hogy lehetetlenné teszi az egészséges élelemtermelést, ivóvízhez jutást, tönkreteszi az autómotorokat, kerti gépeket.
  „a kukorica-etanol üzemanyagként való alkalmazása valószínűleg nagyobb mértékben járul hozzá a globális felmelegedéshez, mint a benzin, azaz nem zöld energia”; „az USA-ban természetvédelmi területeket is termesztésbe vontak.” (agroinform.hu)
 6. Az idei törvénnyel bezárják az autóbontókat, sokkal drágábbá vagy lehetetlenné téve a hiányzó alkatrészek beszerzését, óriási értéket is megsemmisítenek ezzel, és óriási pazarlást hoznak létre. A nagy szakértelmű autóbontós embereknek meg tönkreteszik az életét.
  Hasonlóan ehhez: Pár éve megtiltották az utcára kihelyezett lomtalanított tárgyak elvitelét, de csak a tisztességes állampolgároknak. A fém és más maffiák cége továbbra is óriási pazarlással teszi tönkre ezeket az értékeket. Utcavásár hazánkban nem létezik.
  Szintén néhány éve MÉH-ből fémtárgyakat (vissza) vásárolni tilos. A lopott árut beveszik, de a károsult meg se nézheti, vissza se vásárolhatja. Rengeteg érték (gépek szerszámok) megy itt is veszendőbe. Egyedül a kinai piacból és fegyvergyártásból élő fém-milliárdosok járnak jól.

Mi lesz a következő haza-áruló, kisemmiző lépés?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK