Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficcount/cwtrafficcount.php on line 489

Deprecated: Required parameter $limit follows optional parameter $stripHtml in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwgears/helpers/tools.php on line 38

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficclean/cwtrafficclean.php on line 448

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficonline/cwtrafficonline.php on line 330

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/administrator/components/com_coalawebtraffic/helpers/coalawebtraffic.php on line 245
FELELET - Diadalmenet (2023. 04. 06.)
user_mobilelogo
Diadalmenet (2023. 04. 06.)

Magyar Nemzet kormánylap, címlapon: Diadalmenet Magyarország elmúlt tizenhárom éve (MN, Mandiner Demokrata MagyarHírlap)

'Felelet: Ez a cím magáért beszél... nincs mit hozzátenni.

(Szánthó Miklós mondta valahol... Alapjogokért Központ - ez is micsoda találmány, ez a név!)

A cikket írta: most van neve, nem "munkatársunktól", most ezzel a cikkel nem félnek senkitől)

tartalma: Magyarország... erőmű! hídzóna!

'Felelet': micsoda ötletek, megdolgoznak a fizetésért!

Azért idemásolom a cikket (július 7.), mert anélkül érthetetlen a kifogásom. (Persze a hivatkozással meg lehetett nyitni eddig is.)

Magyarország elmúlt tizenhárom éve diadalmenet

»Együtt erő vagyunk« – ez az idei CPAC Hungary szlogene, ez lesz az eredménye és a »haszna« is. Már ha a politikai haszonszerzés logikájában gondolkodunk, de ezt talán hagyjuk meg a magyarországi baloldal számára. A CPAC-nek az az egyik kiemelt célja, hogy megvalósítsuk a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összemozgását. Ebben pedig Magyarország az erőmű és egyben hídzóna is, mely összeköti a konzervatív világokat. Bármilyen intenzitású legyen is a balos fake news hadjárat, konzervatív szempontból Magyarország elmúlt 13 éve diadalmenet, és ehhez egyre többen csatlakoznak.

Szerintem az egész magyar jobboldal sikere ez a történet, nyilván lehetetlen vállalkozás volna bármi ilyesmit egyedül, a közösség nélkül létrehozni. És közös eredményünk az is, hogy ma Magyarország, mint jelenkori »politikai márka« egyet jelent az Isten, haza, család értékegységének, civilizációnk zsidó-keresztyén kulturális talapzatának, a nemzeti identitás és állami szuverenitás, valamint a család és gyermekek védelmével. Az, hogy Magyarországon ma politikai stabilitás van, a munkaalapú társadalom koncepciója gyakorlattá válik, az adórendszeren keresztül és más pénzügyi eszközökkel ösztönzik a családalapítást és gyermekvállalást, harminc százalékkal nőtt a termékenységi arányszám, vagy az, hogy megvédik a határokat és válságok idején is valóság-, nem pedig érzelemvezérelt a döntéshozatal, igenis sokak számára viszonyítási alap a nemzetközi térben is.

 

 

Más téma:

A kedvenc újonnan tanult szava a politikusoknak és szakértőknek, nyilvánosan beszélőknek: "eszkalálódik" (a kedvenc háborújuk, van miről beszélni, hogy örülnek). Olyan ez, mint amikor a közlekedési rendőreink, a gyakorlatból legalábbis így tűnik, egyszerre csak egy dolgot tudnak megjegyezni, így például egy hétig csak a biztonsági övet, vagy csak az egészségi készletet, vagy épp az izzókat ellenőrzik. Most baj van, mert olyan szépen betanulták az elkérendő igazolványok neveit, és most már nem kérhetik el mindet. Kárba veszett tudás. Az rejtélyes, hogy miért nem elég a személyi, mire jó a lakcímkártyát elkérni még mindig... egyáltalán miért van?

Még más:

Az egyik számomra legundorítóbb jelenség, amikor évek óta időnként bejátszanak egy ocsmány torzított hangot, és azt hazudják, hogy ez egy létező valaki, aki bátran lehallgatott másokat, és most épp a Magyar Nemzetnek adja át valamiért valaki a tíz órás felvételt, amiből valahogy kiszemeznek egy-két mondatot... A szemtelenek "Anonymus"-nak nevezték el, ezzel is torzítva, elbizonytalanítva történelmi tudatunkat, sazvainkat.

A másik gusztustalan dolog, amikor állandóan bukott miniszterelnökként emlegetnek a kormánysajtóban valakit. Nem emlékszem, hogy 2002-2010 között így nevezték volna Orbán Viktort. Annyira ízléstelen, gyáva, tisztességtelen... Még szerencséjük, hogy bátor, becsületes keresztényeknek gondolják magukat ezek az emberek, a fidesz reklámemberei. Persze, mint a kommunisták, úgy gondolják, minden meg van engedve a nemes ügyért, a gonosz eltiprásáért.

Más:

Micsoda újság sorsok. Lásd fent: MN, Mandiner Demokrata MagyarHírlap.

A MN állandóan ingadozik sok évtizede, most mélyponton van becsületességben. A Mandiner gyenge és hiteltelen. A Demokrata jobban kezdett sokáig. A Magyar Hírlap látszólag oldalt váltott, valójában éppúgy nemzetellenes, mint Antall kormányát utáló időszakában.

A Hetiválasz meg agresszív Ukajna-USA pártiságával teszi teljesen hiteltelenné magát, talán ez is szándékos, hogy semmilyen tisztességes fogódzója ne legyen sehol a magyar embereknek. Felosztják a hazugságnemeket egymás közt a látszólag ellenséges sajtók.

ÚJ ÍRÁSOK