Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficcount/cwtrafficcount.php on line 489

Deprecated: Required parameter $limit follows optional parameter $stripHtml in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwgears/helpers/tools.php on line 38

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficclean/cwtrafficclean.php on line 448

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficonline/cwtrafficonline.php on line 330

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/administrator/components/com_coalawebtraffic/helpers/coalawebtraffic.php on line 245
FELELET - Novák Katalin és a nagy családirtás (2023. 09. 15.)
user_mobilelogo
Novák Katalin és a nagy családirtás (2023. 09. 15.)

https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20230914-novak-katalin-ma-csaladok-szabadsagharcat-vivjuk

'Felelet': Ez az élcsapat (a Fidesz), mint az Szdsz örököse, hasonlóan ahhoz, de még inkább, félelmetesen profin hazudik. Jobbak a kommunistáknál is. Taktikájuk, hogy az ellenkezőjét mondják az igazságnak, olyan szemtelenül és ügyesen, hogy a társadalom egyik fele elhiszi. A másik felére meg fenyegetően hat: ezt is megtehetjük, hogy a szemedbe hazudunk. Megtisztelő, hogy a háttérhatalmak a magyar népet ilyen fontosnak gondolják, hogy ennyi energiát és ügyességet áldoznak ránk.

A cikkből:

Novák Katalin: Ma a családok szabadságharcát vívjuk

2023. szeptember 14.

Minden a szabadság körül forog. A rendszerváltók generációjához tartozom. Mindenfajta elnyomás elutasítása ösztönné vált bennünk. És ma családok szabadságharcát vívjuk – szögezte le az V. Budapesti Demográfiai Csúcson Novák Katalin. A köztársasági elnök egyúttal a beszédében meghirdette a családok 12 pontját.

„Mit kívánnak tehát a magyar családok?

Legyen béke, szabadság és egyetértés.

1. Kívánjuk a nevelés szabadságát. A gyerek nevelése a szülők joga, felelőssége és kötelezettsége. Itt nincs helye semmiféle ideológiának.

5. Biztonságot a családoknak. Az óvodáink, iskoláink, falvaink, városaink, országunk és határaink legyenek biztonságosak. Élhessünk továbbra is úgy, hogy nem kell aggódnunk gyermekeinkért és idősödő szüleinkért.

9. Valódi választási szabadságot a nőknek. A munka miatt ne kelljen lemondani a gyermekről és a gyermek miatt ne kelljen lemondani a munkáról. Megbecsülést a főállású édesanyáknak.

Egyenlőség, szabadság, testvériség.

 

'Felelet':

Már az szemtelenség, hogy 12 pontokat találnak ki, magukat a nemzet legjobbjaihoz hasonlítják. Ugyanakkor a beszéd végszava a nép- és királyirtó, a mai világrendet megkezdő francia "forradalom" jelszava. Ezzel is fontos cél a társadalom összezavarása.

Az első pontjuk a nevelés szabadsága. Miközben A Mária Teréziával kezdődött kötelező oktatás a nép tönkretételét célozza. A kötelező oktatás a családok értelmét megszünteti. A szülők robotolhatnak, hogy a gyerek tőlük teljesen függetlenül, sokszoros költséggel nevelődjön. A magyar parasztságra is ez volt az egyik legsúlyosabb csapás a 20. század első felében. A Fidesz ezt kiteljesítette a kötelező óvodával. Legfeljebb három évet kap a család, de a munka és kiadásviszonyok miatt ennyit se.

A 9. pont. Választási szabadság a nőknek. Orbánék csukták börtönbe a természetes szülés hazai legfontosabb képviselőjét, és szigorították a lehetőségét. Semmi szabadsága nincs a magyar nőnek. Az egy napos korban beadott méregkoktél (kötelező oltás) ügyében sincs szabadsága. (Magyarországon sokkal több a kötelező oltás. mint máshol, és a törvény szerint egészségügyi mentesség sincs.) És munka ügyben sincs: a családi cégek, ahol a gyerekeivel lehetne, tönkremennek a kormány szándékainak megfelelően. Nincs négy órás állás, pedig a többszázezer állami alkalmazottnak (tanár, bürokrata) könnyű lenne biztosítani. És a hazug "munka alapú társadalom", mint alapértékrend, éppen a napi 8-10 óra multiknak végzett káros rabszolgamunkát, a Fidesz alatt a házfalakat elöntő reklámok a fölösleges fogyasztást erősítik.

A családtámogatásuk is zseniális hazugság.

A "csok" rögtön duplájára emelte az árakat. Ezzel a magyar családok elvesztették az építkezésre félretett pénzük felét. Akik pályáztak, visszakaptak valamennyit közpénzből (azaz a többiektől), de még bankhiteleket is kellett felvenniük.

Ha tényleg több gyereket, több magyart szeretne a kormány, csak ennyi kéne. Már egy pont sokat számítana. Amit eddig tettek, csak ártott:

  1. Természetes, otthoni szülés teljes megengedése és a kórházihoz hasonló állami támogatása. Minden anya és csecsemő szűrés, mérés, ultrahangozás kötelezőségének eltörlése.
  2. Az oltások kötelezőségének eltörlése. Az oltások valódi történetének, hatásának, mellékhatásainak, a legnagyobb oltás okozta tragédiáknak az oktatása az orvosi egyetem első évében, az iskolai tananyagokban. Az oltást kérők teljes tájékoztatása ezekről.
  3. A kötelező oktatás, óvoda, iskola eltörlése. A családi, baráti, kisközösségi oktatás hasonló támogatása, mint a jelenlegi és megmaradó iskoláké, óvodáké. Az oktatási helyek bürokratikus előírásainak eltörlése. A munkahelyek betöltéséhez előírt képzettség, vizsga, papír, továbbképzések eltörlése. (Végzettséget írjanak elő inkább, ha már valakinek akarnak, a politikusoknak, döntéshozóknak, bankvezetőknek! Csak nekik nem kell ma.)

Természetesen a konferencia irányított volt, ilyesmi nem hangozhatott el. A szingliket csepülték, hogy nem akarnak se férjet se gyereket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK