user_mobilelogo
Kötelező értékesítés, azaz hazug zsibvásár (2023.01.30.)

'Felelet':

Ezt a kifejezést szerencsére nem ismertem eddig, csak próbáltam kérni a benzinkút és posta (stb) dolgozóit, hogy hagyjanak békét, ne tukmáljanak rám (káros kapitalista hazug fölösleges) dolgokat, ne húzzák az időnket se a rettenetes ajánlataikkal, kártyákkal, pontgyűjtéssel, stb. Néha válaszoltak, hogy nem hagyhatnak békét, nekik ez kötelező. Most hallom először, hogy valamely párt tagja tiltakozik a rendszer ellen.

magyarjelen.hu

A posta nem zsibvásár, azonnal szüntessék be a kötelező értékesítést

– hangsúlyozta Lantos.

– Bizonyára mindannyian tapasztaltuk már azt az úgynevezett tukmálást, amit egy postára belépve kapunk: kaparós sorsjegyeket, lakás- és balesetbiztosítást, és különféle pénzügyi termékeket kínálnak számunkra. Csakhogy ezt nem jószántukból teszik, és nem csak az ablak mögött ülő dolgozóknak, hanem az utcai járatokban teljesítő postásoknak is végezniük kell napi szinten – részletezte.

– Ez számukra kötelezően elő van írva, nem egy helyen pszichikai nyomást helyeznek rájuk, kirúgással fenyegetik őket, és lehetetlen tervelőírásokat fogalmaznak meg, mérgező légkört teremtenek a postákon, ezért több ezer postással együtt mondjuk, ebből elég

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK