Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficcount/cwtrafficcount.php on line 489

Deprecated: Required parameter $limit follows optional parameter $stripHtml in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwgears/helpers/tools.php on line 38

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficclean/cwtrafficclean.php on line 448

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficonline/cwtrafficonline.php on line 330

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/administrator/components/com_coalawebtraffic/helpers/coalawebtraffic.php on line 245
FELELET - Demokrata újság - nem ajánlom (2024. 04. 06.)
user_mobilelogo

 

Demokrata újság - nem ajánlom (2024. 04. 06.)

Demokrata újság - nem ajánlom (2024. 04. 06.)

vezércikk, Bencsik András

’Felelet’:

(Ő szerepel beszél beszél azt hiszem állandóan a TV-ben Gajdics Ottóval stb. Olyan kár értük. Nyilván azt hiszik, jót tesznek, igazat mondanak... Rettenetesebb a műsoruk mint az Antall kormány alatti hírhedt heti hetes. Pedig nem hittem volna, hogy lehet rosszabb annál. Uszítás, gonoszkodás, miegyéb.)

Szerinte akik most rokonszenveznek a fidesz nyelvhasználattal „bukott” Fidesz belügyminiszter volt férjével, vagy csak jobb híján az ő fellépésétől remélnek valami jóirányú változást, hiszen senki más nincs, minden normális embert kikészített, elüldözött, megfélemlített a fidesz... azok Bencsik szerint:

  1. az emberi mértéket és erkölcsöt nem ismerő vagy megvető patkánylelkű tömegemberek
  2. a gyűlölt rend ellen vannak

Szóval aki nem hódol Orbán, vagy épen Kádár, Sztálin (de rengeteg nyugati vezetőt is írhatnék) hatalmi rendjének, az szerinte ilyen. Orbán rendje az érték, aki azt nem szereti, az nyilván kommunizmus féle rendet vagy rendetlenséget akar.

Lényegében aki nem fideszhű, az patkánylelkű és káoszt akar.

A magyar nép nagyobb része.

 

 

’Felelet’: Mai ügyek:

Ez a mostani új „ellenzéki” (a „bántalmazó férj”, ahogy van „bukott miniszterelnökjelölt” is a sajtó szerint), akit úgy szid a jobboldali sajtó, a fidesz terméke, stílusa, színvonala is pontosan megfelel a fidesz felső rétegének. Onnan jön családostul. Más, jobb ember nyilván nem kaphatna semmi nyilvánosságot, segítséget. Most ezt a műsort találtuk ki nekünk, hogy lássuk, Orbán alternatívája nem csak a szemkilövő lehet, hanem ez az ember is. Ezt választhatjuk. Antall, Ángyán színvonalú ellenzék nem jár a magyar népnek.

Egyébként épp most van (április 6. délután) a Kossuth téren valami nagy tüntetés, bár egy TV sem közetíti. A ’Paláver’ HírTVműsor szerint ők tudják, mit kell közvetíteniük, miről kell a magyar nép tudjon. Ilyesmiről nem. Mert a szégyen az, hogy olyan rossz, magyarellenes Orbán rendszere, hogy még egy ilyen hiteltelen ember is tízezreket tud megmozgatni a kormány ellen, annyira kétségbe van esve az ország nagyobb (nem kivételezett vagy teljesen elbutított) része a 29 éve tartó megszálló hatalom ténykedése miatt.

Hogy lehet belügyminiszter, aki zsarolható saját bevallása szerint is?

 

 

14. o. Jeszenszky Zsolt interjú

„hiányzott az Antall kormányból a profi politikusi mentalitás”

’Felelet’: Azaz, én úgy gondolom, a hazugság, csalás, gerinctelenség, hazaárulás, önzés, arrogancia, beképzeltség, gazdagságra vágyás, valódi igaz, nem álszent hit hiányzott, mindaz ami a fideszben tényleg bőven megvan.

„kutya fülét se értek el (Antall kormány 1990-1994”

’Felelet’: Valóban, a Soros nemzetközi bankemberek és a fidesz szdsz társaság miatt keveset. Amit elértek, pl. Duna TV, azt a fidesz megsemmisítette. Elég sértő ilyen mondani Antall és édesapja kormányára. Persze lehet, hogy az újság hazudik.

„Csurka akkor lehetetlennek tűnő gondolatait – karakán önálló ország, világpolitikai tényező, konfrontáció a nyugattal is - Orbán megvalósította.”

’Felelet’: Csak hát mindez csak minket ámító hazugság. Persze aki elhiszi, az most boldog lehet. Ha tényleg azt akarná Orbán, ha egyáltalán lenne lehetősége önállóan ténykedni, gondolkodni, már megölték volna rég. Csak egy színész, ahogy az ukránok is azt kaptak.

’lengyeleket, cseheket megvették”

’Felelet’: Minket bezzeg nem. Csak 30 milliárd dollárt vett fel a fidesz 10 év alatt, aztán most a vírus ürügyén mégannyit. Csak egy kis rövid Szerbia felé tartó vasúti felújítás 2 milliárd forint. fele ennyit (1 milliárd) költött Kádár, abból csináltak a bankok 20-at, ezzel zsarolták az Antall kormányt. Ceaușescu visszaadta a hiteleket, meg is ölték büntetésből. A fidesz vezetőségét is megvették a 60 milliárd dollárral (is).

„ pénz jön: akkugyárak, logisztikai központok és autógyárak formájában”

’Felelet’: Amennyi jön, annak többszöröse azonnal távozik is, illetve az okozott kár nagyságrendekkel nagyobb. Társadalmi, gazdasági, természeti károk. De van más előny is a kormány számára: Önálló magyar gazdaságok helyett kiszolgáltatott rabszolgák lettek a magyarok.

„elviszik feldolgozás nélkül az állatot, terményt: ezzel egyetért, hogy ez hiányosság”

’Felelet’: Ez és még ezer hasonló dolog. Ami épp egyenlő az ország felszámolásával.

„központosított kommunikáció lenne a kormányoldalon”

’Felelet’: Azonnal és kizárólag az ellenzék sajtójáról beszél kizárólag. A fidesz legalább 13 éve tartó módszere. Sose arról beszél, amiről szó van.

„a fiatalok borzasztóan befolyásolhatók”

’Felelet’: És régen nem? És most mért épp a fiatalok befolyásolhatók? A reklámipar, politika a középkorúakat nem befolyásolja?

„15 perces város... ha nem engedelmeskedsz, nem oltatod magad, nem hordasz maszkot, akkor véged”

’Felelet’: Jól összekeveri a dolgokat. A 15 perces város a szándékosan pazarlás növelő kapitalizmus előtti normális élet visszahozatala. Hogy ne kényszerüljön az állampolgár állandó autózásra. Ennek semmi köze az oltáshoz. Az Orbán kormány 15 perces város nélkül is 6 millió magyart beoltott, 3-at hazugsággal, 3-at fenyegetéssel. Mellesleg: Akkor Zsolt oltásellenes, azt orwelli dolognak tartja? Akkor miért nem állt ki ellene?

"az új elitnek nincs kontinuitása... A frissen szerzett hatalomhoz, pénzhez nincs hozzászokva

’Felelet’: Orbán lényegében a putri életszínvonalról és kommunista munkásosztályből jutott el odáig, hogy minden családtagja milliárdos. Talán rá is igaz, amiról Zsolt ír. mértéktelen hatalom, nem népük érdekeit képviselik.

„mi keresztények”

’Felelet’: Aki nem fideszes, az nem keresztény...

„hazánknak Orbánra van szüksége”

’Felelet’: sajnálom...

              

 

 

 ÚJ ÍRÁSOK