Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficcount/cwtrafficcount.php on line 489

Deprecated: Required parameter $limit follows optional parameter $stripHtml in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwgears/helpers/tools.php on line 38

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficclean/cwtrafficclean.php on line 448

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficonline/cwtrafficonline.php on line 330

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/administrator/components/com_coalawebtraffic/helpers/coalawebtraffic.php on line 245
FELELET - Jászberény - remény (2023. 01. 17.)
user_mobilelogo
Jászberény - remény (2023. 01. 17.)

'Felelet':

Ennyi az egész.

Ha van egy elfogadható ember egy elfogadható közösséggel (itt a polgármester és a többi közösségi jelölt és gondolom még mások), akkor minden fideszes taktikázás és gyalázás, hazugság ellenére kétharmaddal veszít a fidesz a tisztességesekkel szemben. Csak valahogy ki kell iktassák az ügyből a fidesz által pénzelt és támogatott, mindenhova betolt szemkilövő korábbi miniszterelnököt.

Ha lenne egy tisztességes párt, akkor kétharmadnál sokkal erősebben verné meg a fideszt. Ezért tesznek tönkre és üldöznek el minden tisztességes közösségi embert.

Az egyéni jelöltek is erősen nyertek (sehol se említik ezt és őket). Hiába indítottak ál-ellenzéki jelölteket is ellenük.

 

Jászberény időközi önkormányzati választás (választás.hu)

A szavazás napja: 2023. január 15.

BUDAI LÓRÁNT polgármester 8 267 (67,24%)

testület:

BETHLENDY BÉLA  605 (56,81%)

LÉNÁRT GÁBOR 888 (61,24%)                      

BOBÁK ZSOLT 772 (65,04%)

DR. KERTÉSZ OTTÓ 882 (66,82%)

BALOGH BÉLA  739 (62,1%)

VERSEGINÉ UTASI ERZSÉBET  728 (57,23%)

KOLLÁR ANITA   712 (57,75%)

SKULTÉTI JÓZSEF  818 (59,32%)

PETŐ BÉLA  654 (59,03%)

BOZSIK FERENC  337 (36,51%)

Töredékszavazatok száma: 4 030   4 fidesz képviselő ( fidesz 30% szavazat általában)

 

 

 

 

 

 

 

 A kormánynak dolgozó "Pesti srácok" újságnak (TV-nek) az olvasóira/beíróira jellemző pár szövegrészlet. Megörökíteni a fideszes megmondóemberek által 12 év alatt  (és előtte az szdsz sajtó által) kinevelt gondolkodást.

"

Kérdés???
Akkor itt sem a 13.havi sem az emelt nyugdíjat ..sem a kiscserekesek e.juttatásait..sem a tanulók adókedvezményeit NEM VESZIK ÁT?????
HELYES!!!!!
TÖBB MARAD NEKÜNK!!!
ÁLLAM AZ ÁLLAMBAN..
ILYEN HELY IS KELL !!!!!!!

Aki a FIDESZ ellen szavaz, az saját szülei, testvérei, gyerekei, és unokái ellen szavaz!

Szomorú hogy ilyen gyökér emberek élnek többségben Jászberényben! De azt mondják, hogy minden nép megérdemli a politikusait! Azt kapták, amit megérdemelnek!

Akinek ilyen szakállas fizimiskája van, az bohócnak való, egy cirkuszba, vagy majomnak az állatkertbe! A sok ... köcsög, aki egy ilyen majomra szavazott, az meg szégyellje magát, vagy köpje szembe saját, anyját meg apját, hogy ilyen buzeránst, neveltek fel!

A kormánynak egy településsel többről, kell levenni a kezét! Hagyni kell az ellenzéket, hogy megmutassák Budapesten, és Jászberényben is, hogy mire képesek önállóan, az adófizetők pénze nélkül! Nagyon sok ezer-milliárdot nyomott a kormányunk, eddig is olyan libsi településekbe, ami nem érdemel semmit se!

Vajon hányan szavaztak az amerikai pénz reményében?
Na azok siessenek addig kérni belőle amíg még van!

A keresztény nemzeti gondolatot senki se tudja hitelesen képviselni csak a Fidesz. E nélkül a gondolat nélkül (de már lehet ezzel is) elvész minden, amiért élni érdemes. Hihetetlen, hogy milyen hályog van az emberek szemén. Azt hiszik, hogy a Fidesz lop, meg azt hiszik, hogy bármi jobb a Fidesznél, közben meg semmi, minden csak rosszabb.

 "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK