Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficcount/cwtrafficcount.php on line 489

Deprecated: Required parameter $limit follows optional parameter $stripHtml in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwgears/helpers/tools.php on line 38

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficclean/cwtrafficclean.php on line 448

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficonline/cwtrafficonline.php on line 330

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/administrator/components/com_coalawebtraffic/helpers/coalawebtraffic.php on line 245
FELELET - Oltások hatása; ombudsmani vizsgálat (2023. 11. 07.)
user_mobilelogo
Oltások hatása; ombudsmani vizsgálat (2023. 11. 07.)

https://orvosokatisztanlatasert.hu/hela-hel-es-magzati-sejtvonalak-vakcinakban-es-ennek-kovetkezmenyei/

HeLa, HEL és magzati sejtvonalak vakcinákban és ennek következményei

2023-11-03

Számos oltóanyag előállításához használnak humán sejtvonalakat, már több hírlevelem is foglalkozott ezzel a témával, a videó alatt fel lesznek sorolva a linkek. A sejtvonalak között vannak olyanok, amelyek felnőttekből, és vannak, amelyek abortált magzatból származnak.

Videó: https://angelikamihalik.substack.com/p/hela-hel-es-magzati-sejtvonalak-vakcinakban

A felnőtt sejtvonalak közül korábban foglalkoztam a HeLa sejtekkel ezek Henrietta Lacks méhnyakrákja sejtjei. A képernyőn a hölgy fotóját láthatják, ő egy harmincegy éves, fekete asszony volt. 1980-ban, tehát mintegy harminc évvel a sejtek levétele után megtalálták azt, hogy a méhnyakrákja sejtjei a HPV 18 DNS-t, rendkívül karcinogén, halhatatlan sejtek. Tehát ezeket használják a huszadik század ötvenes éveitől mindenféle vakcina előállításához táptalajként, azért, hogy immortálissá tegyék a sejtvonalakat velük. Mivel nem pusztulnak el.

Most a képernyőn ilyen HeLa osztódó sejteket lehet látni, nincsen felgyorsítva, hanem ezek a sejtek ennyire gyorsan szaporodnak.

Ha fel szeretnél iratkozni Angelika hírlevelére, előfizethetsz, azzal támogatod a munkáját. Az előfizetőknek lehetősége van kommentelni és az emailjeiket is megkapja Angelika. Természetesen ingyenes feliratkozásra is van lehetőség. Előfizetni, feliratkozni a videó alatt lehet.

Most ejtsünk szót két további sejtvonalról, az első szintén egy daganatos felnőttből származik és a bárányhimlő elleni vakcinák előállítása során a kórokozó gyengítésére használják.

A neve: HEL sejtvonal. Ezek a sejtek egy akut mieloid leukémiában, annak eritro-leukémia altípusában szenvedő harmincéves fehér, kaukázusi férfi csontvelőjéből származó daganatsejtek. A bárányhimlő elleni oltásnál tehát ezen a sejtvonalon gyengítik a bárányhimlő oltásban lévő kórokozókat úgy, hogy tíz alkalommal átpasszálják a kórokozókat ezen a sejtvonalon.

Tehát vannak olyan csecsemőkori oltások, ahol a kisbabákba halhatatlan, HPV18 méhnyakrák sejteket, vannak esetek, oltások, amikor pedig akut mieloid leukémia sejteket injektálnak a babákba.

Foglalkozzunk még egy új magzati sejtvonallal, ennek a neve Walvax 2 sejtvonal. Ezt a sejtvonalat egy 2015-ben elabortált három hónapos kisbaba tüdősejtjeiből szedték.

A képernyőn most egy olyan tanulmányból láttok részletet, amely ezt a sejtvonalat elemzi. Elmondják, hogy az adományozó hozzájárult ahhoz, hogy felhasználják a sejtvonalat (nyilván nem a magzat járult ehhez hozzá).

A magas minőségű sejtvonalhoz a követelmények a következők: a magzat kora kettő és négy hónap közötti kell legyen, az abortusznak Water-bag módszerrel kell történnie, ezt később részletezzük, a szülőket nem érhette radioaktív sugárzás és kémiai anyagokkal sem mérgeződhettek meg, mindkét szülőnek jó egészségi állapotúnak kell lennie, nem lehet örökletes vagy genetikai betegségük; szülői, nagyszülői és dédszülői ágon sem lehet transzplantált a vérvonalban és nem lehet fertőző betegségük.

Micsoda szerencse, hogy csak úgy besétál valaki abortuszra ilyen háttérrel!

Mit jelent az, hogy Water-bag módszer? Mivel egy sejtvonal akkor a legjobb minőségű, ha élő emberből szedik ki, ezért nem a szokásos módon történt az abortusz, hanem a magzatot a magzatburokkal együtt szedik ki, és a még élő kisbabából lettek a tüdősejtek kioperálva. Tehát jelenleg ez a legjobb minőségű és legígéretesebb sejtvonal, és ezzel kívánják a kissé elöregedett korábbi magzati sejtvonalakat felváltani.

Miért is foglalkozunk mindezzel?

A videó alatti szöveges részben találsz linkeket, ahol megnézheted, egyetemi tananyagok alapján, hogy miként választják el a táptalajtól a kórokozókat, és megláthatod azt is, hogy ez sosem sikerül tökéletesen. Tehát a táptalaj sejtjei bekerülnek a fiolákba. Ez nem titok, hanem el is ismerik, az oltóanyagok összetevői közt szerepel a felsorolásban a sejtvonal, csak nem biztos, hogy felismered. Például a képernyőn most az MMR oltást látod, ahol a WI-38 névvel megjelölt kislány tüdősejtjeit jelenti az a szöveg, hogy „nyomokban rekombináns humán albumint (rHA).”

Vannak emberek, akiknek nincsenek etikai problémái ezekkel a dolgokkal, mindamellett számukra is aggodalomra kellene okot adjon az, hogy kontrollálatlanul osztódó méhnyakráksejteken, idegen emberi DNS-en, vagy más idegen, nem emberi, hanem állati sejtvonalon tenyésztik a vakcinákban lévő kórokozókat, és a bárányhimlő elleni oltóanyagot tízszer átvitték egy akut mieloid leukémiás sejttenyészeten. Mint már említettük, az oltóanyag előállítása során nem képesek arra, hogy elválasszák a táptalajt a kórokozótól, tehát beleinjektálják az idegen genetikai anyagot – emberit, vagy állatit – abba az emberbe, csecsemőbe, aki az oltást megkapja. Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint amikor a tojásfehérjét elválasztod a tojássárgájától, ott is mindig van maradék.

Most vagy mindenki a koviddal van elfoglalva, vagy már el is felejtette azt, és továbblépett, vége a sztorinak, megúszta az oltást, éljünk, ne foglalkozzunk ilyen nyomasztó dolgokkal.

Mindamellett vannak, akik továbbra is főleg a koviddal vannak elfoglalva, és számukra az egyik legfrissebb téma az a valóban aggasztó dolog, hogy Kevin MacKernan és csapata úgynevezett plazmidokat talált az oltóanyagok fioláiban, miközben szekvenálta azokat. És ezek a plazmidok antibiotikum rezisztens E-Coli baktériumok plazmidjai, amelyek a bélben elszaporodhatnak, és kiszoríthatják onnan a jó baktériumokat, amelyeknek fontos szerepe van az immunrendszerben, sőt átadhatóak másoknak is. Igen, ez nagyon nagy baj. De még ennél is nagyobb problémánk van.

Lehet az antivaxereket gúnyolni, tudománytagadóknak nevezni és minden egyéb. De egyszerűen ostobaság és elvakultság az, ha valaki nem látja azt be, hogy humanitárius katasztrófához vezet az, ha továbbra is beoltják a kisbabákat és a felnőtteket mindenféle idegen genetikai anyagokkal, DNS-ekkel, ráksejtekkel, toxinokkal, az úgynevezett közjó nevében. Nem is tudom, hogyan lehet azt képzelni, hogy ez nem teszi tönkre a beoltott ember szervezetét, immunrendszerét.

Az egész oltásosdi egy teljes zsákutca, nem léteznek jó oltások, paradigmaváltásra van szükség, az autizmus is csak a jéghegy csúcsa, ott vannak az autoimmun betegségek, a szklerózis multiplextől az atópiás dermatitiszig, a daganatos megbetegedések, az amiloidózisok, a prion betegségek, meddőség, és a kovidról, meg a vektor- és mRNS vakcinákról nem is beszéltünk. Az orvosoknak, kutatóknak nem a daganatos megbetegedések, a krónikus meg Parkinson kór, és Alzheimer kór és hasonlók gyógyítását kellene kutatni, hanem elég egyszerű lenne a dolog megoldása: nem kellene a gyógyszergyárnak és az őket kiszolgáló elvakult kutatóknak okoznia ezeket a betegségeket a mindenféle oltásosdijaikkal, meg génterápiáikkal és egyéb találmányaikkal.

Nem amiatt lett annyiféle új betegség a huszadik században felfedezve, mert annyit fejlődött az orvostudomány meg a diagnosztikai módszerek, hanem azért, mert a huszadik század elejétől jelentek meg a kötelező vakcinák és ezek okozzák azt a sokféle furcsa, korábban nem létezett betegséget. Aki hajlandó kicsit kutatni, igazi kutatás, nem fehérköpenyben petricsészéket rázogatni, hanem történelmet tanulmányozni, forrásokat felkutatni könyvtárakban ülve, elemezni a forrásokat, az belátja ennek az igazságát. Az ilyen ember tudja, hogy az úgynevezett poliot, vagy gyermekbénulást valójában egy rovarölő, a dédété mérgezés okozta, hogy a kanyaró és a bárányhimlő és társaik nem halálos és nem súlyos betegségek.

Az a kérésem, aki megnézte ezt a videót, hogy próbáljon meg gondolkodni és kutakodni. És felejtse el a médiaceleb-orvoskutatókat, legyenek azok bármelyik oldalon. Mert az az orvos, mikrobiológus, kutató, aki három évvel a kovid után még mindig nem látja be azt, hogy az összes oltás egy humanitárius katasztrófát okoz, attól semmi jó nem várható, az legjobb esetben is vak.

Köszönöm a figyelmet, és azt kívánom, ha van kisbabád, vagy kisgyereked, kezdj el harcolni érte, és a jövőért. Valahogy oldd meg, hogy ne bántsák.

Oltásokban lévő sejtvonalak:

https://angelikamihalik.substack.com/p/paradigmavaltas-a-vakcinak-fejleszteseben

https://angelikamihalik.substack.com/p/ideje-megvizsgalni-van-e-osszefugges-9bf

https://angelikamihalik.substack.com/p/a-fiolak-titka-4-ugykodunk

https://angelikamihalik.substack.com/p/emberi-testbe-injektalt-keszitmenyekben

Bárányhimlő elleni oltásban lévő HEL sejtek:

https://europepmc.org/article/pmc/pmc2573284

https://europepmc.org/articles/PMC2573284/figure/f1/

Walvax 2 sejtvonal:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4526020/

https://www.tandfonline.com/doi/epdf/10.1080/21645515.2015.1009811?needAccess=true&role=button

Vírustenyésztés sejtkultúrán:

Plazmidok mRNS oltásokban:

https://www.genome.gov/about-genomics/fact-sheets/COVID-19-mRNA-Vaccine-Production

By Angelika Mihalik

 

 

https://orvosokatisztanlatasert.hu/az-ombudsman-vizsgalata-az-eletkorhoz-kotott-kotelezo-vedooltasok-megtagadasarol/

Az ombudsman vizsgálata az életkorhoz kötött kötelező védőoltások megtagadásáról

2023-10-19

Obudsman állásfoglalása

Az ombudsman szerint alapjogi szempontból aggályos, hogy az óvodák elutasítják az olyan gyermekek felvételét, akik nem kapták meg a kötelező védőoltásokat. A védőoltások beadását az egészségügyi államigazgatási szerv elrendelheti ugyan, de jellemzően csupán pénzbírságot szab ki, ha a gyermek törvényes képviselője nem enged a hatósági felszólításnak. Székely László alapjogi biztos átfogó vizsgálatban elemezte a kötelező védőoltások megtagadásával kapcsolatos gyakorlatot, szabályokat, jelentésében pedig kezdeményezéseivel az érintett intézmények széles körét szólította meg.   

Az ombudsman megállapította, hogy a hatályos jogszabályok egyértelműen meghatározzák az óvodai beiratkozáshoz benyújtandó dokumentumok körét. Olyan rendelkezés nincs, amely a védőoltások beadásáról szóló – „a gyermek közösségbe felvehető” tartalmú – orvosi igazolások bemutatását követelné meg. Ilyen dokumentumot tehát a belső szabályzatukban az óvodák se igényelhetnek a szülőktől. Az ombudsmani vizsgálat feltárta, hogy az alapjogilag aggályos óvodai gyakorlat Országos Epidemiológiai Központ egy korábbi módszertani levelében foglaltak helytelen alkalmazásán alapult. Ez ugyanis „előírta”, hogy gyermekközösségbe, alsó és középfokú oktatási intézménybe csak a megfelelő oltásokkal rendelkező gyermekek vehetők fel. A biztos leszögezte, hogy a módszertani levél nem jogszabály, így általánosan kötelező előírást sem határozhat meg.

A biztos a jelentésében foglalt problémák orvoslása érdekében több ajánlást is megfogalmazott a szaktárcák, az országos tiszti főorvos és a panaszügyben érintett önkormányzat számára. Az ombudsman a többi között kezdeményezte, hogy az elmaradt védőoltások beadásának kikényszerítésekor (?) legyenek tekintettel az arányosság követelményére, javasolta a fokozódó oltásellenesség hazai körülményeinek alapos feltárását, a módszertani levelek és a jogszabályban foglaltak összhangjának megteremtését, illetve az óvodai aggályos tartalmú belső szabályzatok módosítását.

 

itt nem található:

https://www.ajbh.hu/-/az-ombudsman-vizsgalata-az-eletkorhoz-kotott-kotelezo-vedooltasok

itt igen:

https://www.ajbh.hu/-/az-ombudsman-vizsgalata-az-eletkorhoz-kotott-kotelezo-vedooltasok-megtagadasarol?p_l_back_url=%2Fkeres%25C3%25A9s%3Fq%3D%25C3%25A9letkorhoz%2Bk%25C3%25B6t%25C3%25B6tt

Az ombudsman vizsgálata az életkorhoz kötött kötelező védőoltások megtagadásáról

Az ombudsman szerint alapjogi szempontból aggályos, hogy az óvodák elutasítják az olyan gyermekek felvételét, akik nem kapták meg a kötelező védőoltásokat. A védőoltások beadását az egészségügyi államigazgatási szerv elrendelheti ugyan, de jellemzően csupán pénzbírságot szab ki, ha a gyermek törvényes képviselője nem enged a hatósági felszólításnak. Székely László alapjogi biztos átfogó vizsgálatban elemezte a kötelező védőoltások megtagadásával kapcsolatos gyakorlatot, szabályokat, jelentésében pedig kezdeményezéseivel az érintett intézmények széles körét szólította meg.   

Az ombudsmannak egy panaszbeadványból jutott a tudomására, hogy az óvodák egy jogszabálynak nem minősülő módszertani levél alapján utasítják el a hároméves kort betöltött gyermekek felvételét a védőoltások hiánya miatt. Jelzések érkeztek arról is, hogy lényegében hatástalanok azok az intézkedések, amelyeket a hatóságok elrendelnek a kötelező védőoltást megtagadó szülőkkel szemben. (Bár igaz lenne! És a sorozatos büntetés?) Székely László ombudsman jelentésében hangsúlyozta, hogy az életkorhoz kötött védőoltások célja a fertőző betegségekkel szembeni aktív vagy passzív védettség kialakítása, az oltások alkalmasak és szükségesek a gyermekek megfelelő fejlődéséhez, valamint az egész társadalom védelméhez a fertőző betegségekkel, járványokkal szemben, ahogyan ezt korábban az Alkotmánybíróság is megfogalmazta.

Az egészségügyi államigazgatási szerv elrendeli a védőoltást, ha azt a kiskorú törvényes képviselője nem adatja be és az írásbeli felszólításnak sem tesz eleget. Az ombudsmant a szaktárca és az egészségügyi államigazgatási szerv arról tájékoztatta, hogy ilyenkor pénzbírságot szabnak ki, de ez a gyakorlatban nem jelent kényszerítő erőt, a pénzbírság megfizetésével a szülők „ki tudják váltani" gyermekeiket a kötelező védőoltás rendjéből. Az alapjogi biztos szerint nem csupán anyagi jogi szankciók, hanem más intézkedések elrendelése is lehetséges. A jelentés ennek kapcsán kiemeli, hogy a hatósági eljárásban az arányosság elvének kell érvényesülnie. Minden egyes ügyben fel kell mérni, hogy a védőoltás beadásával járó előny a gyermek és az adott közösség védelme szempontjából arányban áll-e az alkalmazott kényszerítőeszközzel járó sérelemmel, traumával. Az ombudsman felhívta a figyelmet, hogy ma kizárt a kettős bírságolás, azaz a közigazgatási és a szabálysértési szankciók együttes alkalmazása.

A biztos nem lát problémát pusztán abban, hogy vita folyik a védőoltások hatékonyságáról. Azzal kapcsolatban már vannak kétségei, hogy adott-e az objektív tájékozódás lehetősége. A szülők ugyanis az internetes oldalakon, a közösségi médiában szkeptikus, kritikátlan, meg nem alapozott veszélyekre is figyelmeztető információk áradatával találkoznak. Kérdés azonban, hogy eljutnak-e hozzájuk a kötelező védőoltás hatásosságát, megalapozott kockázatait tudományos tényekkel, kutatási eredményekkel alátámasztó, logikusan felépített, érthető magyarázatok. Ezért a kötelező védőoltási rend fenntartásának mára az vált a legfontosabb kérdésévé, hogy az állam mennyire tudja a szülőket segíteni, hogy ne kényszerként, hanem tájékoztatáson alapuló, mindenki érdekét szolgáló együttműködésként éljék meg a kötelező védőoltások beadásában való részvételt. A biztos szerint ezért át kell gondolni a kötelező védőoltás rendszerét támogató állami eszközöket, azok hatékonyságát.

Az ombudsman megállapította, hogy a hatályos jogszabályok egyértelműen meghatározzák az óvodai beiratkozáshoz benyújtandó dokumentumok körét. Olyan rendelkezés nincs, amely a védőoltások beadásáról szóló – „a gyermek közösségbe felvehető" tartalmú – orvosi igazolások bemutatását követelné meg. Ilyen dokumentumot tehát a belső szabályzatukban az óvodák se igényelhetnek a szülőktől. Az ombudsmani vizsgálat feltárta, hogy az alapjogilag aggályos óvodai gyakorlat Országos Epidemiológiai Központ egy korábbi módszertani levelében foglaltak helytelen alkalmazásán alapult. Ez ugyanis „előírta", hogy gyermekközösségbe, alsó és középfokú oktatási intézménybe csak a megfelelő oltásokkal rendelkező gyermekek vehetők fel. A biztos leszögezte, hogy a módszertani levél nem jogszabály, így általánosan kötelező előírást sem határozhat meg. Az óvodavezető akkor jár el jogszerűen, ha gondoskodik az óvodákban is jelenlévő iskola-egészségügyi szolgálat működéséről, az orvos pedig köteles ellenőrizni, hogy az óvodába kerülő gyermekek megkapták-e az életkor szerint esedékessé vált oltásokat, és az esetleges hiányosságokról mielőbb értesítenie kell a járási hivatalt.

A biztos a jelentésében foglalt problémák orvoslása érdekében több ajánlást is megfogalmazott a szaktárcák, az országos tiszti főorvos és a panaszügyben érintett önkormányzat számára. Az ombudsman a többi között kezdeményezte, hogy az elmaradt védőoltások beadásának kikényszerítésekor legyenek tekintettel az arányosság követelményére, javasolta a fokozódó oltásellenesség hazai körülményeinek alapos feltárását, a módszertani levelek és a jogszabályban foglaltak összhangjának megteremtését, illetve az óvodai aggályos tartalmú belső szabályzatok módosítását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK