user_mobilelogo
Október 23. - Grespik László emléke (2020. 10. 23.)
"Szomorú szívvel, megrendülten tudatom veletek, hogy 2016. december 19-én hajnalban Grespik László barátunk, kollégánk 52 évesen visszaadta lelkét a Teremtőnek. Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan tragédia ez nemcsak családja, özvegye, Éva és két gyermeke, Etele és Anna számára, hanem nemzeti jogvédő közösségünk számára és az egész nemzet számára is" – írta a közleményben Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) ügyvezetője.
 

(Felelet:)

Találgatjuk, miért...

A 2006-os kormányzati vérengzések, jogtiprások célja: megleckéztetni a magyar nemzetet, hogy továbbra is féljen. Most Haynau helyett Gergényi a végrehajtó.

Négy év jogvédő munka és rendszeres tüntetések után 2010-ben, nagyon sokára (!) megjött a várva-várt hatalomváltás.

Semmi nem változott...

Nem kértek bocsánatot, nem ismerhettük meg a bűnösöket, nem szervezték újra a rendőrséget a bűnözők kivonásával, nem adtak kárpótlást a károsultaknak.

A sértetteknek és jogászaiknak tovább kellett folytatni a pereket, végeláthatatlan fórumokon Brüsszelig. Ezzel a kegyetlen csalódással szívében még hat évig küzdött a magyar népért Grespik László.

Mártírnak tekinthető.

 

A témában meghallgatható "A nap kérdése" rádióműsor 2020 okt. 22-i adása, benne többek között Gaudi és Gonda urak riportja. A műsor 18:33 - 19:00 hallható.

 

 

 

 

 

 k

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK