user_mobilelogo

Magyar Nemzet, 2020 május 14.

A cikk címe: "Folytassa, Orbán! – üzeni a magyar választópolgárok hetven százaléka"

Az ötvenes évektől máig a különböző újságok sokféleképpen hazudtak. A 90-es években minden réteg számára volt újság, valamelyik otrombán befolyásolt, míg a másik a színvonalas cikkek közé rejtett el fontos félretájékoztatást. Gyakori módszer máig, hogy a sokak által olvasott főcímbe hazugságot írnak, de a cikkben azért ott az igazság, csak azt már kevesen olvassák el. Mint itt is.

A cikkben leírják, mi volt a kérdés: "Függetlenül attól, hogy ön mit szeretne, ön szerint Orbán Viktor folytatni fogja a kormányzást 2022 után is…?"

Erre lett 70% igen válasz. De ez még azt is jelenthetné, hogy senki se szeretné Orbánt, de sajálatukra úgy gondolják, mégis ő lesz.

Egy másik itteni statisztika (fogadjuk el igaznak) szerint, értelmezésemben, még úgy is, hogy kilátástalannak tűnik a jelenlegi felhozatalhoz képest jobb kormányfőt remélni, mégis legalább az állampolgárok harmada a jelenlegiek közül egyből se kér.

(17 plusz 18 %, akik egyik felajánlott mai politikust sem akarja miniszterelnöknek, avagy nem válaszol)

 

más: az idősotthon kérdéséről itt értelmes, hihető válasz olvasható:

https://budapest.hu/Documents/%C3%89szrev%C3%A9tel%20hivatalos%20feljegyz%C3%A9s%20-%20Pesti%20%C3%9Ati%20Id%C5%91sek%20Otthona_anonim_.pdf

 

ÚJ ÍRÁSOK