user_mobilelogo
Védjük a gyerekeket? (2021. 07. 07.) (2021. 08. 29.)

 'Felelet:'

Megy a vita, "támadják a magyarokat", a kormányt, mások szerint támadják az európai jogokat...

Figyelemelterelés. A két politikai oldal ezzel szórakoztatja a népeket.

A reklámok, állami és kereskedelmi TV adók, számítógépre szoktatás, erőltetés, kötelezés, a rengeteg elkerülhetetlen reklám, a kötelező oktatásban az osztálytársak, tanárok viselkedése, tananyag és elvárások (mobiltelefon, internet, drága ruhák) mind a gyerekeket befolyásolják, elveszik a szülőktől a gyerek nevelésének jogát, lehetőségét. A jelen téma ezekhez képest teljesen lényegtelen.

Közben zajlik az oltás, az 5G kiépítése, a családi cégek tönkretétele, az emberek és családok önállóságának elvétele.

Korábbi írásomban is már felsoroltam, hogy a Fidesz gyerek- és családellenes.

Ebből idemásolva, kiegészítve:

Ami megdöbbentő, hogy lombikgyerekekkel akarja a magyar népességet megmenteni az elfogyástól. Szóba sem kerül, hogy miért nem születik elég gyerek, hogy az okokkal kéne törődni:

mint például:

- A kórházi szülési eljárások okozta stressz, rossz anya-apa-gyerek kapcsolat, a szülési műtétek következményei; Az egészséges kísért szülés (lényegileg) tiltása, Geréb Ágnes bűnözőként kezelése.

- A kötelező oltások okozta népességszintű betegségek.

- A gyerekek elvétele a családtól például a fidesz által bevezetett kötelező óvodával - Ez a Mária Teréziával kezdődő, kötelező iskolával szándékozott nép átnevelés (akkor németesítés, ma más célból) folytatása. A szülőnek a gyerekeikből már csak a pénzügyi kiadások maradnak, nem is látják őket.

- Az eddig lehetséges otthoni tanítás lényegileg ellehetetlenedett. Ezzel a családi gazdálkodás és más tudásátadás is ellehetetlenül.

- Ígéretükkel ellentétben a falusi iskolákat nem nyitották újra meg, 11 éve.

- bürokratikus, családi gazdálkodás ellenes, korrupt környezet;

- a szinte minden tevékenységhez szükséges és ösztönzött diplomaszerző, tanfolyamjárási kényszer okozta idő és energiaveszteség;

- a lakásszerzés célú banki kamattartozások okozta munkahelymegőrzési, pénzszerzési stressz;

- a Fidesz alatt továbbnőtt (már belvárosi házfalakat borító!) reklámok okozta munkahelymegőrzési, pénzszerzési stressz;

- a folyamatos kampánymód (bevándorlók, vírus) okozta stressz;

- a hivatalosan kiválónak minősülő budapesti csapvíz fogamzásgátlókkal és gyógyszermaradványokkal szennyezettsége, a jó vizek multiknak való fillérekért  kiárusítása;

- az egészséges táplálkozás ellehetlenülése az Ángyán féle koncepció kidobásával, a multiknak (stratégiai parnerek) való kedvezéssel;

- az örökbefogadás máig tartó bürokratikus lassúsága, sokszor embertelensége, a baba kínzása az időhúzással, helyezgetésekkel.

 

Azért is nevetségesen hazug a tervezett népszavazás arról. hogy a szülők joga eldönteni, hogyan nevelik gyereküket buzi kérdésben, mert a kötelező oktatás illetve a szülők gyárakba-hivatalba kényszerítése miatt semmilyen kérdésben nem nevelhetik gyereküket.

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK