user_mobilelogo
kapcsolódó cikk: Magyar Hang - "Hatalmas sikereket értünk el, félig már elpusztítottuk a bolygót" Lányi Andrással készít interjút Ficsur Benedek (2020. 03. 06.)

Kedvcsináló:

A konzervatív lázadók szabadságharcot hirdetnek a totális ellenőrzés, a technológiai gazdasági rendszerek zsarnoksága ellen.

Európában ... okostelefont nyomunk a gyermekek kezébe, így is sikerül belőlük engedelmes fogyasztót, önálló gondolkodásra képtelen alattvalót nevelni.

Visszaköveteli magának az értelmes munkát, az ép és szép környezetet, a tartalmas és biztonságot nyújtó emberi kapcsolatokat.

Magyarországon az agrár-környezetvédelem és a víz-visszatartó gazdálkodás volna...

A gépkocsi- és teherforgalom csillapítása ... a német autóipar gyarmatán eretnek gondolatnak számít.

Magyarországon sem találunk az államtól független középosztályt, hiszen azt a bolsevizmus módszeresen megsemmisítette. A késő kádári korban felnövekvő új középosztály pedig szervilizmusra és ügyeskedésre szocializálódott.... Továbbra is az állam ellenőrzi a civil társadalmat.

A változásra vágyó, önálló kezdeményezésre képes fiatalok döbbenetesen nagy számban hagyják el az országot.

A fiatalok észrevegyék ... egy minden ízében ellenőrzőtt és manipulált kommunikációs gépezet termináljai csupán.

A népvándorlással menekülők ... elüldözésük otthonaikból, majd utaztatásuk és kifosztásuk jövedelmező üzletág. Ha ezt a terrorszervezetektől a feketegazdaságon át a hatalmi elitekig húzódó gazdasági láncolatot szét lehetne robbantani, sok probléma megoldódna.

 

 "Vitatható ökopolitika" vitaestek:

 https://tatk.elte.hu/content/vitathato-okopolitika.e.2061

 

 

ÚJ ÍRÁSOK