user_mobilelogo
A figyelemelterelésről a kormánysajtóban (2022. 06. 13.)

Az alábbi cikkről:

2022. 06. 04: Magyar Nemzet újság, Fricz Tamás írása:

A WEF és a WHO jelentette veszélyek.

Továbbra is érdekes, hogy egy-egy igazságmorzsát engednek megjelenni. Vagy akad mégis egy-egy ellenálló, aki a kormány nemzetárulása ellenében próbál cselekedni itt is?

Korábbi hasonló cikkekről itt.

 

'Felelet':

Túl a veszélyek említésén a legérdekesebb a cikk végén lévő mondat (levonva annak szokásos agresszív felsőbbrendű megalázó részét):

"Nem kellene most már nagyobb figyelmet szentelni ezekre a folyamatokra ... ( a leszerepelt baloldali figurák napi hőbőrgései helyett)"

Azaz: Az összes kormánypárti hír és beszélgető műsor célja 12 éve a figyelemelterelés a valódi, fontos dolgokról. (No meg a szép, boldog, kulturált magyar közösségi lét megakadályozása.)

A "leszerepelt" figurák a fidesz által fenntartott szereplők. Vajon Ángyán urat minek minősíti a fidesz-hivatal? Leszerepeltnek, hőbörgőnek?

Érdekes még ez:

"A digitális világpénz... micsoda lehetőség a világ összes állampolgárának rabszolgává tételére."

Az utóbbi 10-20 évben a kormány és a sajtó állandóan a digitális pénzhasználatot magasztalja és erőlteti. Akkor a kormány rabszolgának akar minket, csak eddig ezt titkolták?

További idézet:

"Ez egy globális diktatúra az állampolgárok egészsége felett a világ egyik legkorruptabb... testülete által."

Mármint a WHO által elrendelhető járvány, lezárás, szűrés, kötelező oltás.

De akkor a magyar kormány által elrendelt lezárás, kijárási tilalom, oltáskényszer nem diktatúra? Vagy az, de csak lokális? Vagy a magyar kormány csak a nemzetközi elvárásokat teljesítette ezekkel, lokálisan a globálist?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK