user_mobilelogo
könyv - Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók (2021. 08. 23.)

kiadó: Patmos Recolrds, Budapest, 2015

eredeti: Gekaufte Journalisten, 2014, Kopp Ferlag, Rotterburg (a szerző több helyen említi, mint a ritka, igazat megjelentető kiadó egyikét)

kéri továbbá a Kopp Exklusiv oldal támogatását.

'Felelet': a magyar kiadóról: "A Patmos Records 2010-ben alakult a Hit Gyülekezete kiadói- és terjesztői szervezeteként." Sose gondoltam volna, hogy innen kell fontos könyvet ajánlanom, nem is tudtam semmit erről a kiadóról. Rejtélyes számomra, hogy ki mit miért csinál, csodálom, hogy ilyen jó könyvet éppen ők adnak ki.

34.o.: Ez a könyv a médiáról szóló háromrészes... sorozat első része...

'Felelet': Úgy tűnik, a harmadik kötet már nem készülhetett el, a szerző "elhunyt".

Szerencsére a második kötetet már egy rokonszenves kiadó, a Püski adta ki, Népnevelők címmel.

Ehhez kapcsolódó:

1:

The Mysterious Death of Udo Ulfkotte: Evidence for a Murder
by Jonas Schneider

Magyar Idők cikkből: (Udo Ulfkotte halálának évfodulójára, ) Most már csak az hiányzik, hogy Ulfkotte rejtélyes haláláról írt könyv is megjelenjen. Annak szerzője Jonas Schneider. Teljes címe: „Udo Ulfkotte rejtélyes halála: egy gyilkosságra utaló jelek”.

2:

Paul Craig Roberts (2017. Január 15.) visszatekintésének szerkesztett fordítása:
Ulfkotte a Frankfurter Allgemeine Zeitung szerkesztője volt. Kiadott egy nagyon bátor könyvet, amiben azt állította, hogy jelentősebb európai újságíróikat a CIA tartja kézbe, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy Washington szabja meg az európaiak véleményét és azt mi juthat az európai vezetők tudatába. Valójában nincs olyan európai kormány, amely független lenne Washingtontól.
Valamikor Európa teli volt bátor emberekkel, manapság nehéz ilyet találni. Charles de Gaulle volt az utolsó jelentősebb európai ország vezetője, aki független maradt Washingtontól. Manapság Marine Le Pen mondható függetlennek, és talán a magyar miniszterelnök. De Nyugat és Kelet Európa vezetői Washington vazallusai, akik elkötelezik magukat az amerikai háborúk mellett…

'Felelet': Sajnos szerintem a magyar miniszterelnök valójában egy ügyes szemfényvesztés folytán tűnik csak függetlennek.

'Felelet': A könyv nem túl olvasmányos, de jó. Itt találtam egy magyar feliratos rövid angol nyelvű felvételt a szerzőtől: "A hírek hamisítása - Ismert német újságíró vallomása".

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK