Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficcount/cwtrafficcount.php on line 489

Deprecated: Required parameter $limit follows optional parameter $stripHtml in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwgears/helpers/tools.php on line 38

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficclean/cwtrafficclean.php on line 448

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/plugins/system/cwtrafficonline/cwtrafficonline.php on line 330

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/xn910000/felelet.hu/administrator/components/com_coalawebtraffic/helpers/coalawebtraffic.php on line 245
FELELET - Ukrajna 1. (2022. 04. 14.)
user_mobilelogo
Ukrajna 1. (2022. 04. 14.)

Most először jelenik meg a fő űjságokban Oroszország véleménye is (az igazság?).

Érdekes, hogy a Hetek újság volt talán az első, aki átvette a francia cikket:

„Hogy ki irányít? Az amerikaiak, a saját szememmel láttam” – számolt be a Le Figaro Ukrajnából visszatérő tudósítója

"az tapasztalta, hogy a háborút közvetlenül az amerikaiak irányítják.  Malbrunot francia önkéntes harcosokat kísért el Ukrajnába"

"őt és az önkénteseket „majdnem letartóztatták” az amerikaiak, akik azt állították, hogy ők parancsolnak, majd elárulta, hogy az önkéntesek „a háború végéig” tartó szerződést kényszerültek aláírni"

„Hogy ki irányít? Az amerikaiak, a saját szememmel láttam” – nyilatkozta (Georges) Malbrunot, hozzátéve:„Azt hittem, a nemzetközi brigádnál vagyok, de a Pentagonnal találtam szemben magam.”

A Le Figaro tudósítója azt is megemlítette, hogy Amerika switchblade típusú öngyilkos drónokkal látja el Ukrajnát.

francia hírszerzési forrásra hivatkozva azt is kijelentette, hogy a brit SAS-egységek „a háború kezdete óta jelen vannak Ukrajnában, akárcsak az amerikai Delta egységek”.

Origo 2022. 04.14.

Vlagyimir Putyin orosz elnök április 12-én tartott sajtótájékoztatót, miután megbeszélést folytatott Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnökkel. Kijelentette, hogy a bucsai mészárlás megrendezett volt, Oroszország pedig továbbra is folytatja az offenzívát, arról viszont nem beszélt, hogy mikorra várható a harcok befejezése. Az orosz elnök kigúnyolta az Egyesült Államokat, szerinte készek küzdeni a legutolsó ukránig - írja a Le Figaro.

"Az ukránokat egyszerűen felhasználják Oroszország ellen. Ukrajna a Nyugat számár csak egy eszköz olyan célok elérésére, amelyeknek semmi közük az ukrán nép érdekeihez" – mondta az orosz elnök, majd így folytatta: Bármilyen furcsán is hangzik ma, az oroszok, a fehéroroszok és az ukránok egy nép. Tragédia, ami Ukrajnában történik, de Oroszországnak nem volt más választása."

Putyin szerint amit most látunk, az a Szovjetunió összeomlását követően kialakult unipoláris világ vége. "Ez a legfőbb dolog, nem pedig a Donbaszban és Ukrajnában zajló tragikus események. Sokat halljuk, hogy az Egyesült Államok kész harcolni az utolsó ukránig Oroszország ellen. Ez a mostani események lényege. " - magyarázta Putyin.

 

 

 

 

Első lehetőség: Oroszország védekezik, és ezzel Európát is védi az USA megszállásától, az erkölcsi zülléstől.

Második lehetőség: Nemzetközi színjáték a vírus-oltás-ügy kiegészítésére, a teljes nemzetközi totális diktatúra bevezetéséhez.

v.ö.: Ernst Wolff: Háború Ukrajnában – A Nagy Reset Második Fázisa (orvosok a tisztánlátásért)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÚJ ÍRÁSOK