user_mobilelogo
kapcsolódó cikk: Magyar Nemzet Lugas - Terján Nóra: Ökoláger (2020. 02. 15.)

Meglepóen bátor és jó cikk. Érthetetlen, hogyan jelenhetett meg, hiszen ellentmond az ugyanitt sorban megjelenő, minden más véleményt megalázó írásoknak.

Ugye már többször olvashattuk az utóbbi hónapokban, hogy a ketrecben a tyúk boldogabb, mint a szabadban. Védve van, állandóan ehet. Talán az ilyen gondolkodású döntéshozók próbálják az embereket is ketrecben tartani. Például Kádárék a lakótelepekbe tuszkolták a szabad és önálló! falusiakat...

Örültem a cikknek. Évek óta nem volt hasonló.

A z idézetek mellé írom az emberekre vonatkozó hasonlóságokat is. Mind (ember, állat, természet)  fontos lenne.

"évi hetvenezer majmot, kutyát, macskát 'használnak' fel tudományos célból. Mire? (Felelet.hu: Talán mesterséges járvány-fegyverek megalkotására? Amivel a kormányokat zsarolva jó drágán el lehet adni az ellenszérumot?

"jogunk van a tehenek (lovak, kutyák) mesterséges megtermékenyítésére" (Persze: ha a szabad természetes/egészséges/boldog (otthon) szülést/születést megtilthatjuk mindenkinek, vagy a drágán kiképzett női felsővezetőből kioerálják a női szerveit, akkor ezt is lehet...)

"ellopjuk a síró borját" (Az embernek meg szülés után vették/veszik el a síró csecsemőjét, beteszik a többi üvöltő közé, cukorral mérgezik anyatej helyett; sok helyen pár hét után munkába kell állni, lehetetlen szoptatni.; a 3-5 éves gyereket elvesszük ('kiemeljük') a családból az iskolarendszerbe...)

"a bolygón valóságos lágerekbe, nagyüzemi hizlaldákba és ketrecekbe zárva tartjuk az élővilágot"

"szabályozunk, kerítésekkel...." (Kerítéssel, zárakkal, tilos táblákkal bőven szabályozzuk az embereket is. A város, falu fő látható elemei a kerítések, közművezetékek, reklámok és csak mellesleg a házak is.)

 "Kapirgáló tyúkhoz jutni lehetetlen"

"a legtöbb hús dugig van antibiotikummal"

Köszönöm.

 

 

ÚJ ÍRÁSOK